GA277

Produs nou

Pastai Vanilie de Bourbon bio 2 buc Rapunzel

Lei 43.5

-5%

Lei 41.3

Pret Redus!

Pastai Vanilie de Bourbon bio 2 buc Rapunzel

Rapunzel va pune la dispozitie 2 pastai intr-un tub de sticla inchis etanș. Vanilia ecologica este mult mai mult decât doar un condiment. Vanilia este unul dintre cele mai scumpe condimente din lume datorita aromei sale unice.

Stiai ca… Odată ce sunt recoltate păstăile, încă verzi, începe procesul de uscare - acesta este cel care deblochează aroma naturală de vanilie?

Pulpa (semințele) din păstăile de vanilie este cărnoasă și are o aromă fină și rotundă.

Păstăile adevărate de vanilie sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să utilizeze cel mai natural dintre toate produsele de vanilie. Semințele pot fi folosite pentru aromatizarea rețetelor dulci și sărate. Dar nu aruncați păstăia proaspătă de vanilie! Este în mod special bună pentru prepararea zahărului vanilat de casă.

Păstrați păstăile de vanilie proaspăt achiziționate într-un tub de sticlă într-un loc întunecat și uscat. Păstăile de vanilie nu ar trebui să fie expuse la căldură, deoarece altfel vor elibera umezeală și pulpa se va usca. La fel ca multe alte produse, păstăile de vanilie se păstrează mai mult decât indică data recomandată de consum. Dacă vă veți găsi vreodată cu păstăi uscate de vanilie care sunt greu de răzuit, le puteți transforma într-o pulbere fină de vanilie

Vanilia ajuta calmarea nervilor, sedativ, anti-inflamator, efect afrodisiace, crește activitatea fizică și mentalăalunga tristețe și asigura o stare de spirit buna. Prin urmare, uleiul de vanilie este utilizat în aromoterapie pentru relaxare. Extract de vanilie calmeaza un stomac nervos sau supărat.

Ingrediente: Pastai de vanilie 100%. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Origine: Insulele Komore

Cod: GA277

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Pastai Vanilie de Bourbon bio 2 buc Rapunzel

Pastai Vanilie de Bourbon bio 2 buc Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: