GA325

Produs nou

Sare gema din Alpi 500g Rapunzel

Lei 13.0

-5%

Lei 12.4

Pret Redus!

Sare gema din Alpi 500g Rapunzel

Sare naturala neiodata, nerafinata si fara agent antiaglomerant.

Sarea gema Rapunzel este extrasă în mod tradițional din stânca Alpilor bavarezi. Sarea, cunoscută și ca sare originală, a fost îngropată adânc în interiorul pământului pentru aproximativ 200 de milioane de ani și este astfel protejată de influențele actuale de mediu. 
Sarea este ruptă în bucăți mari, măcinată și apoi cernută. Nu este necesară purificarea sau curatarea ulterioară.

Pentru multi este posibil sa fie o surpiza, insa cei preocupati de sanatata lor stiu deja ca sarea iodata nu este sanatoasa. Sarea este atat de vitala pentru viata, incat fara ea am inceta sa traim. Muschii nu ar functiona adecvat, memoria te-ar lasa, si nu ar mai fi nici macar o bataie de inima. Totusi de ce este sarea oaia neagra a alimentatiei mondiale? Sarea de masa obisnuita, comerciala, este complet lipsita de majoritatea elementelor ei, cu exceptia sodiului si clorului. Este apoi albita, curatata cu chimicale si incalzita la temperaturi extrem de inalte.

Iodul care este adaugat sarii de masa este aproape intotdeauna sintetic, si acest tip de iod este dificil de ingerat de catre corp. Dupa toate astea este tratata cu agenti antiaglomerare, ceea ce impiedica sarea sa se dizolve in apa si sa se bolovaneasca in recipientul ce o contine.

Acesti agenti impiedica apoi sarea sa fie absorbita in propriile noastre corpuri, ceea ce duce la o acumulare si depozitare a ei in organism. Acest lucuru poate cauza severe probleme de sanatate. Studiile au aratat ca pentru fiecare gram de sare de masa consumat si pe care corpul nu il poate procesa, corpul tau va utiliza de 20 DE ORI cantitatea de apa celulara pentru a neutraliza cantitatea de clorura de sodiu prezent in aceasta sare tratata chimic.

Ingrediente: sare gema (sare de mina). Origine: Germania

Valori nutritive:

kj: 0

kcal: 0

grasimi: 0,0g

acizi grasi saturati: 0,0g

glucide: 0g

zaharuri: 0g

fibre: 0g

proteine: 0g

sare: <96,750g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA325

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Sare gema din Alpi 500g Rapunzel

Sare gema din Alpi 500g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: