GA387

Produs nou

Susan in coaja (integral) bio Demeter 500g Rapunzel

Lei 43.5

-5%

Lei 41.3

Pret Redus!

Susan in coaja (integral) bio Demeter 500g Rapunzel

Sămânţa de susan este bogată în elemente minerale şi acizi graşi simpli şi multipli nesaturaţi. Contin o paleta larga de vitamine si minerale necesare organismului tau: grasimi bune, carbohidrati, proteine, calciu, fosfor, zinc, cupru, seleniu, potasiu, magneziu, vitaminele B1, 2,3, 5 si 6, vitaminele A si E, acid oleic si acid linoleic.

Continutul de fibre din semintele de susan ajuta la reglarea digestiei, sprijina miscarile peristaltice si tranzitului intestinal, motiv pentru care, desi nu se poate spune ca au un continut redus caloric, consumul moderat, dar regulat de susan te poate ajuta sa iti mentii greutatea in limitele normale. In plus, mai ales semintele de susan negru sunt cunoscute pentru proprietatea lor de a trata constipatia. Susanul obtinut din proiectul de comert echitabil Sekem, Hand in Hand, parteneriat Rapunzel

Stiai ca… Inca din antichitate se considera ca semintele de susan prelungesc tineretea si ofera forta, iar efectele lor benefice au fost recunoscute si valorificate de om inca de atunci?

Semintele de susan, desi aduc oarecum ca forma cu cerealele si se consuma de multe ori impreuna cu ele (cine nu a macat macar o data in ultima vreme un covrig cu susan?), nu contin gluten, iar acesta este un atu important, pentru ca pot fi introduse si in alimentatia copiilor sau adultilor care sufera de intoleranta la acest compus (boala celiaca).

Întrebuinţare: Pentru patiserie, la salate, sosuri sau pentru Müsli şi bucătăria asiatică.

Ingrediente: Susan necojit. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Origine: Egipt

Valori nutritive:

kj: 2483

kcal: 600

grasimi: 50,40g

acizi grasi saturati: 7,81g

acizi grasi mononesaturati: 20,53g

acizi grasi polisaturati: 19,79g

glucide: 10,2g

zaharuri: 0,2g

fibre: 11,2g

proteine: 20,90g

sare: <0,010g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: susan

Cod: GA387

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Susan in coaja (integral) bio Demeter 500g Rapunzel

Susan in coaja (integral) bio Demeter 500g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: