GA396

Produs nou

Tomate decojite bio in suc de rosii, conserva 400g Rapunzel

Lei 11.5

-5%

Lei 10.9

Pret Redus!

Tomate decojite bio in suc de rosii, conserva 400g Rapunzel

Produs din roşii bio crescute la soare in Italia, cu gust deosebit de fructuos si aromat. Bucură-te să descoperi ce înseamnă savoarea cu adevărat bio naturala. Cu fiecare produs nou pe care-l încerci, vei porni într-o călătorie a gustului prin întreaga lume. Savurează fiecare moment și păstrează-l în amintirea ta.

Rosiile bio Rapunzel sunt crescute în câmp deschis, nu în sere; mai precis, în solurile organice. Descoperă și tu savoarea inconfundabilă a unui preparat 100% bio!

Aromă deosebit de fructuasă şi ingrediente valoroase. Deosebit de bune ca bază pentru sosuri şi fierturi mediterane, pentru mâncăruri de legume şi paste, sau pentru Pizza. Roşiile decojite bio Rapunzel sunt bune de consum, trebuie doar un pic încălzite.

Curăţarea roşiilor de coajă poate fi o activitate solicitantă şi care consumă mult timp, așadar avem nevoie de soluţii eficiente pentru a scurta timpul petrecut în bucătărie, mai ales pentru activităţi de rutină.

Deşi coaja roşiilor conţine o cantitate mare de flavonoizi, cu puternic efect antioxidant şi, prin urmare, este indicat să le consumăm întregi, uneori avem nevoie să îndepărtăm coaja acestora. Motivele pot fi multiple: fie este o chestiune de gust (unii copii nu mănâncă roşia pentru că nu tolerează coaja acesteia) sau de necesitate (în pregătirea sosurilor, sucurilor de roşii sau a supelor).

Ingrediente: Rosii, suc de rosii. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Origine: Italia

Valori nutritive:

kj: 76

kcal: 18

grasimi: 0.1g

acizi grasi saturati: 0.02g

glucide: 3.0g

zaharuri: 2.4g

fibre: 1,0g

proteine: 0.8g

sare: <0,1g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA396

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Tomate decojite bio in suc de rosii, conserva 400g Rapunzel

Tomate decojite bio in suc de rosii, conserva 400g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: