GA405

Produs nou

Ulei de cocos bio virgin, presat la rece 200ml Rapunzel

Lei 27.5

-5%

Lei 26.1

Pret Redus!

Ulei de cocos bio virgin, presat la rece 200ml Rapunzel

Ulei de cocos organic, virgin, obținut din miezul crud și proaspăt al nucii de cocos prin presare la rece. Acest sortiment este cel recomandat atât pentru uzul intern, cât și pentru uzul extern, datorită proprietăților nutriționale ale miezului de cocos nemodificate în urma extracției. Acest tip de ulei se diferențiază prin faptul că păstrează o aromă de cocos, atât la gust, cât și la miros.

PRODUS PREMIAT!!! În ediția din februarie 2020, Öko-Test examinează 20 de produse de nucă de cocos (ulei de cocos și lapte de cocos). Uleiul de nucă de cocos Rapunzel este și el în test si reuseste sa convinga cu calificativul „foarte bun”. Este unul dintre cele 4 cele mai bune uleiuri de nucă de cocos.

Uleiul din Sri Lanka nu conține componente de ulei mineral și alte ingrediente discutabile. Bineînțeles, deoarece jumătate din cele 10 uleiuri de nucă de cocos testate au fost puternic contaminate cu componentele uleiului mineral MOSH și MOAH.

Öko-Test subliniază sigiliul Rapunzel HAND IN HAND ca sigiliu de încredere în ceea ce privește comerțul corect, deoarece garantează condiții decente pentru fermierii de nucă de cocos.

Importanţa nutritivă: Nuca de cocos ocupă în rândul nucilor o poziţie specială. Ea conţine cu 36,5 % mai puţine grăsimi decât alte tipuri de nuci. Dominanţi sunt la nuca de cocos acizii graşi, însă totuşi grăsimea de cocos influenţează în mod pozitiv metabolismul. Acest efect se datorează acizilor graşi cu lanţ intermediar şi mai ales acidului lauric. Acesta măreşte grăsimea bună HDL, care protejează împotriva afecţiunilor cardio-vasculare. În plus, nuca de cocos conţine o cantitate mare de proteine, vitamina B şi substanţe minerale importante, cum ar fi sodiu, potasiu, magneziu şi fier.

Stiati ca… Uleiul de cocos are numeroase întrebuințări în afara bucătăriei și este un produs foarte versatile? Studiile arată că uleiul de cocos este benefic în uzul cosmetic, datorită proprietăților sale hidratante. El poate fi folosit atât în măștile de păr, cât și în măștile faciale, dar poate înlocui cu succes și loțiunea de corp în cazul pielii deshidratate sau în cazul unor afecțiuni dermatologice precum psoriazisul.

De asemenea, s-a demonstrat că uleiul de cocos poate ajuta în procesul de regenerare a pielii, după arsuri solare sau iritații.

Întrebuinţare: Ideal pentru gatit, copt.

Ingrediente: Ulei de cocos obtinut din 100% nuca de cocos tocata si presata la rece. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. 

Origine: Sri Lanka

Valori nutritive:

kj: 3700

kcal: 900

grasimi: 100g

acizi grasi saturati: 88g

glucide: 0g

zaharuri: 0g

proteine: 0g

sare: 0g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA405

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
Foarte multumita

produse calitative...recomand

    Write your review!

    Write a review

    Ulei de cocos bio virgin, presat la rece 200ml Rapunzel

    Ulei de cocos bio virgin, presat la rece 200ml Rapunzel

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: