GA411

Produs nou

Ulei de masline din Creta extravirgin bio 500ml Rapunzel

Lei 58.5

-10%

Lei 52.7

Pret Redus

Ulei de masline din Creta extravirgin bio 500ml Rapunzel

Uleiul nostru de măsline din Creta, prin bogăţia sa de acid uleic nesaturat, este un aport valoros la o alimentaţie sănătoasă.

Pe insula Creta, uleiul de măsline este considerat încă de secole ca fiind “aur lichid”. În câmpia roditoare din Messara, măslinele Koroneiki sunt cultivate pe plantații stăvechi. Agricultorii ecologici îmbină cunoștiințele vechi de secole cu noile descoperiri ecologice. După recoltă agricultorii aduc măslinele curățate și culese manual la cea mai apropiată presă de ulei. Acolo măslinele sunt presate gentil la rece, fără acțiunea unei surse externe de căldură, după care sunt filtrate și îmbuteliate.  Ingredientele naturale ale acestui ulei de măsline de mare valoare rămân astfel intacte cât de mult posibil.

Interesant: Uleiul de măsline Creta P.D.O 100% autentic, este potrivit pentru o alimentație sănătoasă datorită bogăției sale în acizi grași simplu nesaturați. Uleiul este ingredientul central pentru alimentația populației din Creta, el fiind considerat o fântână a tinereții de către locuitorii insulei, ce adesea trăiesc peste 100 de ani. Uleiul nostru de măsline Creta P.D.O are o aromă plină de caracter și trebuie evitate temperaturile înalte.

Toate uleiurile de măsline extra virgine sunt de cea mai înaltă calitate și corespund următoarelor criterii:
- Ele conțin cel mult 0,8g/100g acizi grași liberi;

- Ele se obțin exclusiv din măsline culese manual;
- Măslinele sunt transportate imediat după recoltare la presele de ulei și acolo acestea sunt presate imediat în așa fel încât măslinele să nu se deterioreze și să nu li se mărească conținutul de acizi grași liberi;
- Acestea nu sunt extrase, rafinate sau combinate cu alte uleiuri;
- Ele sunt din punct de vedere senzorial precise(criteriu pozitiv pentru uleiurile de măsline extra virgine: fructos, amărui, aspru) și provin din agricultura biologică controlată sau dețin nivelul calitativ Demeter, sau provin parțial din origini controlate sau culturi geografice protejate.

Tipps:
- Pentru salate;
- Pentru bucătăria mediteraneeană;
- Pe pâinea albă prăjită;
- Pentru Lasagna cu feta și spanac.

Ingrediente: Ulei de masline extra virgin, din Creta. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. PRESAT LA RECE!!! Origine: Grecia

Valori nutritive:

kj: 3700

kcal: 900

grasimi: 100g

acizi grasi saturati: 16.1g

acizi grasi mononesaturati: 76.3g

acizi grasi polisaturati: 7.6g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA411

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Ulei de masline din Creta extravirgin bio 500ml Rapunzel

Ulei de masline din Creta extravirgin bio 500ml Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

23 other products in the same category: