Categorii

Producători

Lista producatorilor Benecos Cosmetice BIO

Benecos – make - up 100% natural! Noua Tehnologie a Naturii pentru tine !

Ai tenul sensibil? Machiajul mineral Benecos poate fi o optiune pentru tine.

Benecos produse de machiaj si cosmetice 100% naturale certificate.

Cosmeticele obisnuite tind sa-ti agreseze tenul avand in compozitie tot felul de substante nocive care favorizeaza aparitia cosurilor, dilatarea porilor sau uscaciunea tenului. Un machiaj mineral te poate ajuta sa arati si frumoasa si sanatoasa.

Până acum cosmeticele si fardurile naturale au prezentat un interes scazut datorita eficientei reduse si a preturilor mari.

Noua linie de produse de machiaj naturale Benecos Germania: creioane de ochi, creioane de buze, fard de pleoape, fond de ten natural, ruj de buze organic si rujuri 100% naturale ofera calitatea germana la cel mai bun pret. Benecos garanteaza calitatea fardurilor minerale si eficienta acestor produse de machiaj 100% naturale fara parabeni si alte substante chimice care sa iti afecteze sanatatea tenului si a pielii tale.

Noua Tehnologie a Naturii pentru tine ! 

Pana acum cosmeticele si fardurile naturale au prezentat un interes scazut datorita eficientei reduse si a preturilor mari. Noua linie de produse de machiaj naturale Benecos Germania: creioane de ochi, creioane de buze, fard de pleoape, fond de ten natural, ruj de buze organic si rujuri 100% naturale ofera calitatea germana la cel mai bun pret.

Benecos garanteaza calitatea fardurilor minerale si eficienta acestor produse de machiaj 100% naturale fara parabeni si alte substante chimice care sa iti afecteze sanatatea tenului si a pielii tale. Benecos, un brand german, o atitudine si o abordare non conformista a ultimelor trenduri in materie de machiaj bio si mineral.

Ultimul trend in materie de make up este machiajul mineral, acum in Romania, prin intermediul unuia din cele mai mari branduri de make-up din Germania.

Design-ul, calitatea si preturile accesibile fac diferenta pe acest brand in categorie. Mixul de culori, paleta variata de produse - fond de ten, farduri, rujuri, oje, pudre, creioane dermatograf, etc, lansarile multiple de produse si abordare trendurilor in materie de culoare, aduce un mare punct de diferentiere pe brandul german Benecos.

O gama variata de produse de make up mineral si natural pe care te invitam sa o descoperi.

Cumpara produse BIO Benecos Cosmetics pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Pe pagina
Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina