GA462

Produs nou

Amestec de seminte pentru germinat bio Wellness 40g Rapunzel BioSnacky

Lei 7.0

-5%

Lei 6.7

Pret Redus!

Amestec de seminte pentru germinat bio Wellness 40g Rapunzel BioSnacky

Amestecul Wellness are un gust intens de nuca, cu o nota picanta. Samanta germinata este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!

Utilizare: ideal ca topping pentru salate si supe, pe paine si in branza crema

Stiati ca… Germenii sunt alimente vii, sursa superioara de vitaminele A, B-complex, C, D, E, G, H, K, U si de minerale? Se regasesc in ei calciu, magneziu, fosfor, potasiu, natriu, siliciu, seleniu, iod, toate naturale, adica cel mai usor de asimilat pentru organism. Chiar si consumul unei cantitati foarte mici de germeni, zilnic, ar fi de valoare nutritionala mare.

In timpul germinarii continutul de substantele active, minerale si vitamine, precum si proteinele si enzimele, cresc semnificativ. Germenii sunt usor de cultivat, fiind un supliment ideal intr-o dieta echilibrata, mai ales in timpul sezonului racoros, cand alimentele naturale proaspete lipsesc.

Stiati ca toti cei noua aminoacizi esentiali se regasesc in majoritatea germenilor? In plus, in unele seminte intr-o proportie ideala, perfecta pentru noi.

Cercetatorii au demonstrat ca vitalitatea provine din seminte, acolo sunt “ascunse” toate elementele nutritive de care au nevoie plantele. Aceste vitamine, minerale, enzime, hormoni, uleiuri volatile sunt denumite elemente vitale. Nutritionistii sunt de parere ca germenii lungesc viata daca sunt consumati cel putin de doua ori pe saptamana.

Nota de pregatire: Clatiti bine cu apa inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 2 linguri de seminte pentru fiecare pahar de germinare. Se inmoaie douasprezece ore. Se clateste usor de doua ori pe zi. Recoltare dupa 3-5 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22°C.

Ingrediente: Seminte de fasole Mung* (Vigna radiata), seminte de trifoi rosu* (Trifolium pratense), seminte de linte* (Lens culinaris), samanta de ridichi* (Raphanus sativus)

*provin din agricultura ecologica certificate

Origine: Germania

Alergeni urme: mustar, gluten

Cod: GA462

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Amestec de seminte pentru germinat bio Wellness 40g Rapunzel BioSnacky

Amestec de seminte pentru germinat bio Wellness 40g Rapunzel BioSnacky

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: