GA1138

Produs nou

Crema de ton natur 110g Followfish

Lei 31.0

-5%

Lei 29.5

Pret Redus!

Crema de ton natur 110g Followfish

La fel de colorata ca lumea subacvatica, la fel si gama noastra de produse din peste congelate sau din conserve. Pentru a o mentine astfel, ne-am angajat la pescuitul ecologic de mai bine de 10 ani. Toti pestii provin din acvacultura organica sau din capturile salbatice durabile. Codul de urmarire va permite sa urmariti sursa fiecarui peste de pe farfurie inapoi la mare.

Stiati ca... Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti? Acest tip de carne are un continut scazut de calorii. Acesta este motivul pentru care este foarte popular in randul persoanelor care adera la o nutritie adecvata si urmaresc sa aiba o silueta corespunzatoare.

Tonul este foarte bine absorbit de organism, iar acest lucru ajuta la construirea masei musculare. Din aceasta cauza, tonul a castigat popularitate in randul sportivilor.

Nu este de neglijat faptul ca acest tip de carne contine o cantitate mare de vitamine diferite, cum ar fi vitaminele B6, A, E, D. Aceste vitamine au un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si imunitar.

Ce este MSC? Consiliul Stewardship Marin este o organizație non-profit internațională. Recunoaștem și recompensăm eforturile de protejare a oceanelor și de asigurarea aprovizionării cu fructe de mare pentru viitor.

Scopul MSC? Ne dorim ca generațiile viitoare să fie în măsură să se bucure de fructe de mare și oceane pline de viață, pentru totdeauna.

Viziunea MSC? Viziunea noastră este aceea că oceanele lumii sunt pline de viață, iar livrările de fructe de mare sunt protejate pentru această generație și pentru generațiile viitoare.

Misiunea noastră este să folosim programul nostru de certificare ecologică și de pescuit pentru a contribui la sănătatea oceanelor lumii prin recunoașterea și recompensarea practicilor de pescuit durabile, influențând alegerile pe care oamenii le fac atunci când cumpără fructe de mare și colaborând cu partenerii noștri pentru a transforma piața fructelor de mare într-o bază durabilă.

Ce înseamnă eticheta MSC albastră?

Sălbatic, trasabil, durabil: eticheta albastră de pește se aplică numai peștelui sălbatic sau fructe de mare provenite din pescuit, care au fost certificate conform standardului MSC pentru pescuit, un set științific bazat pe cerințe privind pescuitul durabil.

O sursă certificată durabilă. Fiecare pescuit certificat MSC a fost evaluat independent de impactul său specific asupra populațiilor de pești sălbatici și asupra ecosistemelor din care fac parte.

Manipulate cu grijă. Pe tot parcursul lanțului de aprovizionare, de la ocean la placă, peștele și fructele de mare certificate MSC sunt separate de cele necertificate. Este clar marcată astfel încât să poată fi urmărită până la un pescuit durabil certificat.

Demn de incredere. Analiza regulată a ADN-ului a arătat că produsele marcate cu MSC sunt etichetate corect. Deci, puteți avea încredere că peștele este ceea ce ambalajul sau meniul spune că este.

Credibil. De peste 20 de ani am lucrat cu oameni de știință, pescuit, producători de fructe de mare și branduri pentru a ne dezvolta standardele și pentru a promova pescuitul durabil. MSC este singurul program de certificare și etichetare ecologică a capturilor sălbatice care respectă cerințele de bune practici stabilite de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (UNFAO) și ISEAL, asociația globală de aderare pentru standardele de durabilitate.

În martie 2017, MSC a devenit primul program global de certificare a fructelor de mare care a fost recunoscut pentru rigoare și credibilitate de către Global Sustainable Seafood Initiative (GSSI).

Toate produsele Followfish provin din agricultura organica sau bio-dinamica. Pestii Followfish provin din acvacultura ecologica sau sunt prinsi in conformitate cu orientarile Followfish, care depasesc MSC ca standard minim. Nu folosim aditivi ori de cate ori este posibil - chiar daca acestea sunt permise de regulamentul ecologic. Fiecare pachet poarta un cod de urmarire care va permite sa urmariti originea produsului.

Ingrediente: 59% ton**, ulei de floarea soarelui*, apa potabila, fulgi de cartofi*, suc de lamaie*, sare de mare

**din capturi salbatice

*din productie ecologica controlata

31% din ingrediente provin din agricultura ecologica certificata.

Valori nutritive:

kj: 1045

kcal: 252

grasimi: 20,8g

acizi grasi saturati: 2,2g

glucide: 3,0g

zaharuri: 0,5g

proteine: 13,2g

sare: 1,07g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA1138

Brand: FOLLOWFISH BIO

Reviews

Write a review

Crema de ton natur 110g Followfish

Crema de ton natur 110g Followfish

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

25 other products in the same category: