GA591

Produs nou

Mazare verde bio, intreaga 500g Dennree

Lei 13.5

-5%

Lei 12.8

Pret Redus!

Mazare verde bio, intreaga 500g Dennree

Mazarea este destul de neglijata cand vine vorba de nutritie, dar aceasta leguma deloc costisitoare are foarte multe de oferit. Una dintre cele mai importante proprietati ale consumului de mazare este reducerea riscului de boli cardiovasculare. Sursa minunata de antioxidanti, vitamina A, C si acid folic, mazarea inclusa frecvent in alimentatie ajuta la reducerea riscurilor de atac de cord,ateroscleroza si tensiunea arteriala, prevenind tulburarile de ritm ale inimii, mai ales in zilele caniculare. Boabele de mazare sunt o sursa buna de proteine si fibre.  

Nu putem sa nu mentionam efectul ei benefic asupra sistemului digestiv: consumul de mazare previne constipatia, imbunatateste digestia si procesul de eliminare al toxinelor din organism si regleaza nivelul glicemiei, fiind extrem de bogata in proteine si fibre si oferindu-ti o senzatie de satietate de lunga durata fara a-ti pune in percol silueta.

Mazarea are proprietati antiinflamatorii. Acest lucru este datorat combinatiei de fitonutrienti, care se remarca pentru abilitatea lor antiinflamatorie. Mazarea consumata frecvent contribuie substantial si la imbunatatirea vederii si a sanatatii ochilor, reducand riscul de degenerescenta maculara, in special datorita cantitatii mari de luteina (carotenoid pe care organismul il transforma in antioxidant).

Ingrediente: Mazare verde intreaga. 100% agricultura ecologica.

Origine: Italia

Valori nutritive:

kj: 1260

kcal: 300

grasimi: 1,2g

acizi grasi saturati: 0,2g

glucide: 35g

zaharuri: 8.0g

proteine: 25g

sare: 0.04g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA591

Brand: DENNREE BIO

Reviews

Write a review

Mazare verde bio, intreaga 500g Dennree

Mazare verde bio, intreaga 500g Dennree

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: