GA699

Produs nou

Coaja de portocala rasa bio, fara gluten 9g Biovegan

Lei 7.5

-5%

Lei 7.1

Pret Redus!

Coaja de portocala bio, rasa, fara gluten 9g Biovegan

Coaja de portocala Biovegan liofilizată îmbunătățește în mod natural prăjiturile, produsele de patiserie, deserturile, sosurile și băuturile cu portocala. Datorită procesului de înghețare, a modului de prelucrare a cojii, precum si ambalarea in atmosfera protectoare duce la păstrează aromei naturale. Biovegan garantează o prospețime inimitabilă și aromă de portocala organica naturala ca cea proaspăt rasă. Continutul plicului corespunde cantitatii de coaja rasa de pe doua portocale.

Stiati ca… este important sa alegi portocale / lamai organice, pentru a evita ingerarea de pesticide sau erbicide? Iata substantele folosite pentru conservarea citricelor si efectele produse de ele:
* E 230 Difenilfenol - Conservant artificial. Este un pesticid care impiedica dezvoltarea mucegaiurilor pe coaja fructelor. Se recomanda spalarea pe maini dupa decojirea unui fruct. Testele de laborator au demonstrat ca poate provoca sangerari interne, daca este ingurgitat in concentratii mari. Doza maxima admisa prin lege este de 0,1 mg / kg corp.
* E 231 Ortofenilfenol - conservant de suprafata. Poate produce alergii la contactul cu pielea, indeosebi la copii. Doza maxima admisa prin lege este de 0,2 mg / kg corp.
* E 233 Tiabendazol - fungicid utilizat pentru suprafata fructelor. Doza maxima admisa prin lege este de 0,1 mg / kg corp.

Ingrediente: Coaja de portocala rasa* 97%, ulei de portocale*. *provin din agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1358

kcal: 323

grasimi: 5,5g

acizi grasi saturati: 1,6g

glucide: 57g

zaharuri: 24,2g

fibre: 13,4g

proteine: 4,6g

sare: <0.1g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: migdale, mustar, soia.

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA699

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Write a review

Coaja de portocala rasa bio, fara gluten 9g Biovegan

Coaja de portocala rasa bio, fara gluten 9g Biovegan

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: