GA708

Produs nou

Gelatina pentru legume bio, fara gluten 18g Biovegan

Lei 11.5

-10%

Lei 10.4

Pret Redus!

Gelatina pentru legume bio, fara gluten BIO 18g Biovegan

Agaranta este un gelifiant pur, 100 % vegetal. Este compus din agar agar, extras din alge bio, combinat cu maranta bio. Din combinaţia specială dintre cele două ingrediente rezultă o consistenţă deosebit de maleabilă, dar care totuşi poate fi tăiată uşor. Agaranta este incolor.

Dozare: Conţinutul plicului de 6 g şi 500 ml lichid pentru a obţine gelifiantul.

Preparare: Agaranta se omogenizează cu 100 ml lichid rece şi se adaugă apoi în restul de lichid rece, apoi se dă în clocot şi se lasă să fiarbă 2 minute la foc mic.

Pentru prepararea la rece: Agaranta se amestecă într-o oală mică cu 100 ml lichid rece, se dă în clocot şi se lasă la foc mic timp de 1 minut amestecând continuu. Se lasă puţin la răcit, apoi se adaugă pe rând ingredientele reci şi se amestecă încet şi acestea. Vă rugăm, să respectaţi această ordine. Se ajunge la gradul opţional de gelificare după aprox. 3 ore de stat la frigider.

Ingrediente: agent de gelifiere (Agar agar*, făină de arorut*), agent acidifiant: monopotasiu tartrat. *provin din agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1017

kcal: 245

grasimi: <0,5g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 33g

zaharuri: <0,5g

fibre: 50g

proteine: <0,5g

sare: 0,34g

*doza zilnica recomandata

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA708

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Write a review

Gelatina pentru legume bio, fara gluten 18g Biovegan

Gelatina pentru legume bio, fara gluten 18g Biovegan

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: