GA710

Produs nou

Gelatina vegana rosie bio, fara gluten 2*7g Biovegan

Lei 7.0

-5%

Lei 6.7

Pret Redus!

Gelatina vegana rosie bio, fara gluten 2*7g Biovegan

Datorită consistenţei rafinate a glazurii de tort Biovegan, fără adaos de zahăr, şi a culorii sale roşii obţinută într-un mod natural se vor evidenţia într-un mod optim fructele de pe tartă.

Preparare: Conţinutul plicului se amestecă cu 250 ml apă rece şi se îndulceşte după gust. Lichidul se amestecă în mod continuu şi se dă scurt în clocot. Se ia apoi oala de pe foc şi se amestecă în continuare mai des timp de aprox. 10 minute până ce glazura se răceşte şi devine puţin mai consistentă. Glazura de tort se ia lingură cu lingură şi se distribuie deasupra tartei începând din mijlocul acesteia. Tarta poate fi tăiată după ce s-a răcit (aprox. 30 minute).

Sfat: Presăraţi în mod uniform întăritor de frişcă Biovegan pe blatul de tartă, pentru a evita înmuierea acestuia.

Ingrediente: Agar Agar*, amidon din cartofi*, făină de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat. *provin din agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1202

kcal: 286

grasimi: 0,5g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 54g

zaharuri: 4,0g

fibre: 27g

proteine: 0,8g

sare: 0,48g

*doza zilnica recomandata

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA710

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Write a review

Gelatina vegana rosie bio, fara gluten 2*7g Biovegan

Gelatina vegana rosie bio, fara gluten 2*7g Biovegan

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: