GA716

Produs nou

Inghetata de vanilie pudra bio, fara gluten 77g Biovegan

Lei 17.0

-5%

Lei 16.2

Pret Redus!

Inghetata de vanilie pudra bio, fara gluten 77g Biovegan

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băutura si crema de soia sau lapte. Cu vanilie de bourbon nobila - fără arome, extracte sau grăsimi adăugate. Pur și simplu utilizați mixerul pentru a amesteca lichidul cu conținutul plicului, timp de numai 3 minute chiar și fără o mașină de înghețată. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).

Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.

Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spuma de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.

Ingrediente: zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, agent de îngroşare: pectină, vanilie macinata* 0,7% agent de îngroşare: făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*). *provine din agricultura ecologic

Valori nutritive:

kj: 1584

kcal: 374

grasimi: 0,1g

acizi grasi saturati: 0g

glucide: 87,3g

zaharuri: 81,1g

fibre: 11,6g

proteine: 0,2g

sare: 0,06g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: lecitina de soia

Alergeni urme: migdale, mustar, susan

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA716

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Write a review

Inghetata de vanilie pudra bio, fara gluten 77g Biovegan

Inghetata de vanilie pudra bio, fara gluten 77g Biovegan

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: