GA736

Produs nou

Sos Curry vegan bio, fara gluten 29g Biovegan

Lei 9.5

-5%

Lei 9.0

Pret Redus!

Sos Curry vegan bio, fara gluten 29g Biovegan

GUSTOS-PICANT. În sosul curry de la Biovegan, componentele aromate picante sunt completate cu pudră de ananas și de mango cu o notă de fructe. Lasă-te răpit de aroma exotică a Asiei. Foarte gustos cu tofu prăjit, legume la grătar și orez. Gustos, picant și condimente exotice din Asia.

Mod de preparare: se varsa continutul plicului intr-un vas cu 250ml apa rece si se pune la fiert amestecandu-se in continuu. Dupa ce incepe sa fiarba se lasa 1 minut, adaugandu-se 1 lingurita de ulei sau 1 lingura de crema (smantana) vegetala. Sosul este gustos si picant.

Ingrediente: Amidon de porumb*, sare de himalaia, zahar brut din trestie*, făină integrală din mei*, mango pulbere*, ananas* pudra, curry*, proteina de soia*, suc de lamaie pulbere* (suc de lamaie*, maltodextrină*), chimen*, fenicul*, piper*. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 1304

kcal: 310

grasimi: 1,4g

acizi grasi saturati: 0,4g

glucide: 69,9g

zaharuri: 25,8g

fibre: 2,3g

proteine: 2,9g

sare: 13,8g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: soia

Alergeni urme: migdale, mustar

Biovegan printre cei mai insemnati producatori de produse de panificatie si cofetarie bio.

La marginea frumoasei paduri Westerwald sta afacerea 100% familiala Biovegan, care este complet dedicata ingredientelor de coacere vegane, fara gluten si lactoza si a alimentelor organice.

Spiritul inovator de descoperire, cel mai bun gust si cea mai inalta calitate a produsului - aceasta este revendicarea holistica de peste 30 de ani a celor de la BioVegan. Dar nu numai asta: glutenul, lactoza si alergenii nu au loc in sortimentul Biovegan. In schimb, se bazeaza pe singurul adevar: produse naturale cu gust cu adevarat bun.

Cod: GA736

Brand: BIOVEGAN

Reviews

Write a review

Sos Curry vegan bio, fara gluten 29g Biovegan

Sos Curry vegan bio, fara gluten 29g Biovegan

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: