Categorii

Producători

Lista producatorilor Pulsin Natural

Pulsin - Batoane si pudre proteice sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Cei trei initiatori ai Pulsin s-au cunoscut cu mai bine de 15 ani in urma, pe cand erau studenti ai Bristol University. In fiecare seara, dupa cursuri, Ben, Nick si Simon discutau despre visul lor de a construi impreuna un business.

Dupa o perioada in care fiecare si-a urmat propria cale, reunirea lor a insemnat pentru fiecare un semn ca au oportunitatea de a-si indeplini visul.

Dupa mai multe cercetari si incercari privind diverse oportunitati, cei trei s-au intors la masa de lucru sau, mai bine spus, masa din bucataria mamei lui Nick, unde au creat primul produs Pulsin': o „minge” de energie alcatuita exclusiv din ingrediente raw si naturale.

Au urmat apoi alte mixuri de ingrediente, primite cu entuziasm de amatorii de bunataturi londonezi. Prima fabrica Pulsin a fost deschisa in Leyton Studios din East London dar a devenit rapid neincapatoare.

Noua „casa” Pulsin este acum pe dealurile din Gloucestershire. Produsele nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac).

Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile.

Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Cumpara produse BIO superalimente Naturale Pulsin pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina