Producători

Politica de confidentialitate

Noi, Echipa Biorganicbubu.ro, ne luam angajamentul sa respectam dreptul la intimidate si imagine al utilizatorilor site-ului nostru. In acest sens ne vom dedica toate resursele si eforturile in respectarea cerintelor prevazute in “Regulamentul general privind protecția datelor” (Regulamentul (UE) 2016/679) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal strict necesare in vederea asigurarii unei experiente online sigure si care sa nu va afecteze viata personala.

Cine suntem

Biorganicbubu.ro este denumirea comerciala a societatii DANUCOL SRL. Suntem o societate cu capital autohton, avand sediul social in Bucuresti, strada Valea Calugareasca nr 4, cu numar Registrul Comerțului J40/14028/2012 si CUI: 30960499

In cazul in care doriti sa va exprimati opiniile sau aveti intrebari suplimentare referitor la prelucarea datelor dumneavoastra, ne puteti contacta prin e-mail la adresa contact@biorganicbubu.ro sau prin curier sau posta la adresa: Strada Valea Calugareasca nr 4, bl 5, sc E, ap 63 - Bucuresti

Categorii de date colectate si motivul prelucrarii acestora

 1. Date necesare identificarii dumneavostra ca si persoana in vederea crearii si administrarii contului dumneavoastra si a plasarii, finalizarii si livrarii comenzilor efectuate.

In acelasi timp aceste date pot fi folosite pentru cazurile in care se anuleaza comanda sau pentru orice problema legata de produs sau livrare.

Aceste date ne sunt furnizate de catre dumneavoastra prin formularul de autentificare.

 • Nume si prenume
 • Adresa de e-mail
 • Numar de telefon
 • Data nasterii (nu este obligatorie)
 • Adresa de facturare si de livrare a comenzilor.

In cazul in care returnati produsul vom solicita si contul bancar in vederea rambursarii contravalorii acestuia conform prevederilor legale.

1.2 In vederea livrarii produselor comandate, datele de mai jos vor fi transmise societatiilor de curierat (Bookurier), societati cu care avem contracte agreate de comun acord si semnate prin care se specifica respectarea confidentialitatii si sigurantei datelor dumnevoastra.

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de livrare

1.3 Conform prevederilor legale prin emiterea facturii datele de mai jos sunt communicate si institutiilor statului. Pentru aceste date, termenul legal de pastrare a datelor este de 10 ani.

 • Nume si prenume
 • Adresa de facturare
 1. Date statistice cu caracter demografic, produse de interes si istoric de navigare prin intermediul cookie-urilor precum google analytics sau Stats data de la Prestashop.

Aceste date ne ajuta sa imbunatatim si sa optimizam modul de colaborare cu clientii nostri.

Pentru acest tip de date ai optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga aceste cookie-uri.

Nici o alta entitate publica sau privata, in afara de cele mentionate mai sus, nu vor beneficia de datele dumneavoastra.

Orice modificare cu privire la procesatorii terti de date, fata de cei mentionati de noi, se va face doar prin cererea si obtinerea acordului in prealabil de la dumneavoastra.

Protejarea datelor

Ne luam angajamentul sa protejam datele dumneavoastra astfel:

 • Magazinul nostru online Biorganicbubu.ro are active certificate SSL, Firewall si Security Check
 • Datele dumneavostra (necesare facturarii) sunt stocate pe hard disk-uri criptate.

Accesul si stegerea datelor colectate

In sectiunea “Contul meu” aveti urmatoarele posibilitatea de a adauga, vizualiza, modifica si sterge urmatoarele date:

 • Istoric si detalii ale comenzilor
 • Adresele de Facturare si livrare
 • Informatiile personale
 • Datele colectate de catre noi

In cazul alegerii optiunii de stergere, toate datele declarate de catre dumneavoastra precum si cele colectate de catre noi vor fi sterse cu exceptia datelor de Facturare pentru care avem obligatia de a le pastra in termenul legal de 10 ani.

Modificarea Politicii de confidentialitate

In cazul in care consideram ca este necesara o actualizare a politicii noastre de confidentialitate vom publica aceste modificari in vederea informarii si a actualizarii informatiilor tale despre colectarea si procesarea datelor efectuate de catre noi, partenerii nostrii si institutiile statului.

www.dataprotection.ro

www.anpc.ro