Indulcitori naturali BIO si sare neiodata

Producători

Indulcitori naturali BIO si sare neiodata

Indulcitori naturali BIO (zahar de trestie nerafinat, melasa, siropuri, miere) si sare neiodata de mare, sare de Himalaya (roz si neagra) fina si grunjoasa

Indulcitori naturali BIO si sare neiodata  Pentru vizualizarea produselor accesati categoriile

Subcategorii

  • Miere BIO Organica

    Miere BIO Organica din Romania. Miere crema ecologica aromatizata cu scortisoara, vanilie, ghimbir. Miere de mana (padure), miere de tei, miere de salcam etc

  • Sare neiodata de mare...

    Pentru multi este posibil sa fie o surpiza, insa cei preocupati de sanatata lor stiu deja ca sarea iodata nu este sanatoasa. Sarea este atat de vitala pentru viata, incat fara ea am inceta sa traim. Muschii nu ar functiona adecvat, memoria te-ar lasa, si nu ar mai fi nici macar o bataie de inima. Totusi de ce este sarea oaia neagra a alimentatiei mondiale? Sarea de masa obisnuita, comerciala, este complet lipsita de majoritatea elementelor ei, cu exceptia sodiului si clorului. Este apoi albita, curatata cu chimicale si incalzita la temperaturi extrem de inalte. Iodul care este adaugat sarii de masa este aproape intotdeauna sintetic, si acest tip de iod este dificil de ingerat de catre corp. Dupa toate astea este tratata cu agenti antiaglomerare, ceea ce impiedica sarea sa se dizolve in apa si sa se bolovaneasca in recipientul ce o contine. Acesti agenti impiedica apoi sarea sa fie absorbita in propriile noastre corpuri, ceea ce duce la o acumulare si depozitare a ei in organism. Acest lucuru poate cauza severe probleme de sanatate. Studiile au aratat ca pentru fiecare gram de sare de masa consumat si pe care corpul nu il poate procesa, corpul tau va utiliza de 20 DE ORI cantitatea de apa celulara pentru a neutraliza cantitatea de clorura de sodiu prezent in aceasta sare tratata chimic.

  • Zahar nerafinat si...

    Zaharul este cel mai pupular si accesibil indulcitor natural, asadar cum de am ajuns la concluzia ca este nociv? Unii au ajuns sa il numeasca ”otrava alba” din cauza ca in urma procesarii este lipsit de toate mineralele si vitaminele ramanand doar caloriile goale. Daca nu te deranjeaza prea tare sa consumi un aliment cu valoare nutritionala nula, atunci poate te deranjeasa sa consumi cu buna stiinta un aliment cu indice glicemic foarte mare care iti deregleaza functiile organismului.