Orez integral BIO si Cuscus (couscous)

Producători

Orez integral BIO si Cuscus (couscous)

Alimentele integrale contin mai multi nutrienti decat mancarurile cu amidon. De asemenea, digestia mancarii integrale se face mai incet si asta ajuta sa te simti plina mai mult timp. Cerealele integrale au numeroase beneficii pentru sanatate, fiind bogate in proprietati nutritive si vitamine din complexul B

Orezuri integrale bio naturale: orez n...

Alimentele integrale contin mai multi nutrienti decat mancarurile cu amidon. De asemenea, digestia mancarii integrale se face mai incet si asta ajuta sa te simti plina mai mult timp. Cerealele integrale au numeroase beneficii pentru sanatate, fiind bogate in proprietati nutritive si vitamine din complexul B

Orezuri integrale bio naturale: orez negru bio, orez rosu, orez basmati ecologic, orez brun bob lung si bob rotund, orez salbatic, orez jasmine. 5-10% discount

Mai mult

Orez integral BIO si Cuscus (couscous)  Pentru vizualizarea produselor accesati categoriile

Subcategorii

  • Cuscus BIO integral -...

    Couscousul este folosit de mii de ani in Africa de Nord. Acesta constituie un bun inlocuitor pentru paste, orez sau cartofi. In general, couscousul se foloseste impreuna cu peste sau carne si legume. Cu toate acestea, couscousul poate fi utilizat si in deserturi sau gustari, amestecat cu fructe si iaurt.

  • Orez integral BIO...

    In intreaga lume sunt mai mult de 40.000 de varietati distincte de orez. Deseori, acesta este caracterizat dupa marimea sa ca fiind cu bob scurt, mediu sau lung. O alta modalitate de clasificare este potrivit gradului de procesare la care este supus, realizandu-se distinctia dintre orezul integral si cel alb. Astfel, cele mai importante diferente dintre varietatile de orez sunt caracteristicile de pregatire, formele, culorile si, in unele cazuri, o diferenta subtila a aromei. Diferenta fundamentala intre orezul brun si cel alb este coaja, stratul exterior al orezului, de culoare maro, aflata sub invelisul natural al bobului de orez. Coaja maro este inlaturata, din ea urmand a fi fabricat uleiul de orez, cea ce ramane fiind partea de interior, alba, a bobului. O dovada: prin curatatea stratului exterior orezul pierde 67% din vitamina B3 (o vitamina extrem de valoroasa pentru organism si mai ales pentru celula nervoasa), 80% din vitamina B1 si 90% din vitamina B6. In plus pierde manganul, fosforul, fierul din bobul de orez, toate fibrele si toti acizii grasi esentiali.