GA1238

Produs nou

Paste Bavareze Spaetzle BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 14.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 13,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Paste Bavareze Spaetzle BIO Demeter 500g Spielberger

Compania Spielberger produce pastele bavareze cu mare grijă și din cele mai bune ingrediente. Folosirea exclusivă a grisului de grâu dur face ca aceste paste sa aiba un gust deosebit.
Spaetzle sunt produse printr-un procedeu tradițional și au o suprafață deosebit de aderenta. Aceasta face ca sosul sa adere optim la suprafata pastelor.

Ingrediente: gris de grau dur. 100% agricultura ecologica biodinamica (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1509

kcal: 356

grasimi: 1.5g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 72.0g

zaharuri: 3.5g

proteine: 12.1g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: grau

Alergeni: ovaz

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1238

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Paste Bavareze Spaetzle BIO Demeter 500g Spielberger

Paste Bavareze Spaetzle BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: