Baita bebelusilor si copiilor - Cosmetice BIO

Producători

Baita bebelusilor si copiilor - Cosmetice BIO

Din dorinta de a-i oferi bebelusului tau tot ce este mai bun, dar si datorita sensibilitatii ridicate a copilului, incerci sa ii cumperi micutului produse cosmetice care sa aiba grija de pielea sa delicata. Unul dintre produsele care iti dau batai de cap este samponul pentru copii. Cum il alegi? Cercetatorii au desfasurat o campanie de testare a...

Din dorinta de a-i oferi bebelusului tau tot ce este mai bun, dar si datorita sensibilitatii ridicate a copilului, incerci sa ii cumperi micutului produse cosmetice care sa aiba grija de pielea sa delicata. Unul dintre produsele care iti dau batai de cap este samponul pentru copii. Cum il alegi? Cercetatorii au desfasurat o campanie de testare a sigurantei produselor cosmetice si au descoperit ca 61% dintre cele mai populare sampoane pentru bebelusi contin formaldehida si 1, 4-dioxane, chimicale ce s-au dovedit a fi cancerigene. Pentru a fi sigur ca eviti chimicalele, opteaza pentru produsele organice, insa nu uita, din precautie, sa le verifici eticheta. Chiar daca sunt putin mai scumpe, produsele certificate sunt ideale pentru bebelusul tau.

Mai mult

Baita bebelusilor si copiilor - Cosmetice BIO  Nu există produse în această categorie.

Subcategorii

  • Sampoane si geluri de...

    Baita copilului poate fi un prilej de bucurie pentru dumneavoastra si micuti ... Aveti grija insa cu ce substante va samponati prichindelul !!! Stiati ca un sampon obisnuit de bebelusi contine in jur de 15 substante daunatoare care ii pot crea micutului o iritatie la nivelul scalpului ori afectiuni oculare? Ganditi-va de doua ori inainte de a alege samponul copiilor pentru ca pesticidele, parabenii si celelalte chimicale din sampoanele obsinuite le pot afecta sistemul nervos, le pot crea alergii, astm, dermatite si alte probleme !

  • Spuma de baie BIO -...

    Atentie: Copiilor le place sa se balaceasca printre balonase de sapun, asa ca o baie cu spuma este modalitatea ideala pentru a incuraja copilul sa faca baie. Dar cate mame sunt constiente de faptul ca spumantul de baie contine dietanolamina, trietanolamina si monoetanolamina. Aceste trei substante cand se combina cu nitriti produce nitrozamine precum NDEA (N-nitrozodietanolamina), o substanta foarte cancerigena, care afecteaza in mod special rinichii si care este foarte usor absorbita de catre piele, mai ales de catre pielea sensibila a copiilor.