Categorii

Producători

Lista producatorilor Allos BIO

La Allos, vrem sa facem lumea ceva mai buna zi de zi. Si cu ceea ce facem cel mai bine: alimente bio delicioase in mod natural, vegetariene si vegane, care raman la fel de pure ca materia prima de la materia prima la produsul finit. Ne concentram in mod constant pe organic. Evitam tot ceea ce este artificial. Si ne inspiram spiritul zilelor de pionierat, care ne-a condus in fiecare zi de peste 40 de ani sa producem alimente pure, naturale, cu pasiune si grija. Si un lucru este inca foarte important pentru noi: Trebuie sa fie gustos!

Allos este primul producator ecologic care a reusit sa ofere un amarant valoros din cultivarea germana în comertul cu alimente naturale. În 1997, pionierul organic a adus primul sirop de agave la magazinele germane de sanatate. Gama de produse Allos creste cu noi descoperiri si este imbunatatita cu cereale pentru micul dejun, fructe si produse de patiserie. 

Fondatorul Allos, Walter Lang, a fost deja convins în 1974 ca alimentele de înalta calitate nu necesita îngrasaminte artificiale si nici sprayuri sintetice, ci sustenabilitate. Prin aceasta afirmatie, vom continua sa dezvoltam alimente pure si naturale pentru persoanele care se bucura de sustenabilitate si stiu ce este bun pentru ei. Pentru produsele vegetariene si vegane de înalta calitate folosim numai materii prime de speta inalta. Ne bazam pe un grad scazut de prelucrare. Întelegem cunostintele noastre de artizanat ca o caracteristica a calitatii. Materiile prime de înalta calitate pentru produsele noastre sunt prelucrate foarte usor în productia manuala. 90% din produsele noastre sunt procesate în productia proprie.

Cumpara produse BIO Allos pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu DISCOUNT de 5-10%

Pe pagina
Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina