Igiena intima BIO Naturala

Producători

Igiena intima BIO Naturala

Zona intima are nevoie de ingrijire speciala, fiind deosebit de sensibila, si nu trebuie neglijata. Cu ce ne spalam? Este adaptat gelul de dus nevoilor zonei intime? Nu. Intrucat are efect de uscare. Daca suferiti de infectii repetate, daca sunteti dupa menopauza sau dupa o nastere, gelurile de dus obisnuite va vor inrautati starea. Multe dintre...

Zona intima are nevoie de ingrijire speciala, fiind deosebit de sensibila, si nu trebuie neglijata. Cu ce ne spalam? Este adaptat gelul de dus nevoilor zonei intime? Nu. Intrucat are efect de uscare. Daca suferiti de infectii repetate, daca sunteti dupa menopauza sau dupa o nastere, gelurile de dus obisnuite va vor inrautati starea. Multe dintre noi se intreaba daca trebuie sa adopte masuri speciale in zilele delicate. Specialistii sustin ca nu, dusul de dimineata si cel de seara sunt de ajuns. Ce este insa important este schimbarea tamponului sau absorbantului o data la 4 ore cel mult. Chiar daca acesta nu si-a epuizat capacitatea de absorbtie. Sangele este mediul ideal pentru proliferarea bacteriilor.

Mai mult

Igiena intima BIO Naturala  Nu există produse în această categorie.

Subcategorii

 • Absorbante bumbac bio...
 • Cupa menstruala si...
 • Geluri intime si...

  Produse de ingrijire intima naturale: geluri intime bio, servetele intime.  Prospetimea sigura de care ai zilnic nevoie! Departe de candida, usturimi, prurit (mancarimi) - jena locala...

 • Lubrifianti intimi BIO...

  Lubrifiant sexual bio pe baza de apa. 100% natural si pur. Lubrifiant sexual pe baza de ulei, certificat organic bio. Protejeaza mucoasele, lubrifiaza, ofera confort si siguranta in utilizare. Fara substante chimice iritante, fara parfum, coloranti, alergeni.

 • Tampoane din bumbac...

  Tampoanele conventionale contin substante toxice variate. Autoritatile sanitare nu le considera ilegale pentru ca nu se ingera, dar faptul ca sunt in interiorul corpului penetreaza organismul. Una dintre aceste substante este azbestul, care sporeste sangerarea, in asa fel incat, se pare ca ai avea nevoie de inca un tampon in plus la fiecare ciclu menstrual.Alta substanta este dioxina – cangerigena si destabilizatoare pentru sistemul imunitar si reproductiv.

  Foloseste tampoanele ecologice sau absorbantele !