Superalimente BIO Raw Vegan si Naturale

Producători

Superalimente BIO Raw Vegan si Naturale

In ultimul deceniu, dorinta de a avea un regim de viata sanatos a capatat o amploare de-a dreptul uriasa, acaparand tot mai multe categorii sociale. In acest context, alimentatia s-a impus ca un factor de prima importanta. In acest fel s-a delimitat si asa-numita „alimentatie sanogena” care promoveaza sanatatea umana. Notiunea de superalimente (...

In ultimul deceniu, dorinta de a avea un regim de viata sanatos a capatat o amploare de-a dreptul uriasa, acaparand tot mai multe categorii sociale. In acest context, alimentatia s-a impus ca un factor de prima importanta. In acest fel s-a delimitat si asa-numita „alimentatie sanogena” care promoveaza sanatatea umana. Notiunea de superalimente (superfood) se refera la acele alimente care au continut redus de calorii dar care detin cantitati impresionante de nutrienti, fiind adevarate "bombe" de sanatate. Toate produsele sunt naturale, organice si crude. Ideale pentru vegetarieni, raw vegani sau pentru cei care doresc pur si simplu sa aiba un stil de viata sanatos si echilibrat. Curentul cel modern, al alimentatiei sanatoase, a delimitat treptat, in urma unei experiente practice de cateva zeci de ani, alimentele valoroase pe care le putem numi, in unele cazuri, alimente-medicament. De exemplu: mierea, polenul, uleiurile vegetale presate la rece, fructele de padure, algele – Spirulina si Chlorella, unele ciuperci – Ganoderma si Agaricus ori alte vegetale cum ar fi aloe, macca, varza, leurda, conopida, sfecla rosie etc

Mai mult

Superalimente BIO Raw Vegan si Naturale  Pentru vizualizarea produselor accesati categoriile

Subcategorii

  • Alge marine BIO si...

    In zilele noastre se vorbeste putin sau chiar deloc despre importanta si rolul benefic pe care algele marine le detin, atat in plan nutritional, cat mai ales in plan medical, cu toate ca ele fac parte in mod obisnuit din alimentatia a sute de milioane de oameni care populeaza Extremul Orient (China, Japonia, Hawaii, Vietnam) sau zonele nordice ale globului (Irlanda, Islanda, Tarile Scandinave etc.). Algele comestibile sunt impartite pe categorii in functie de culori: verzi, brune si rosii. In comert se gasesc in special: laptuca de mare, wakame, hijiki, varec, alga irlandeza etc. Bogate in antioxidanti, fibre si fitosteroli, algele ne ajuta in lupta cu: bolile cardiovasculare, diabetul, hipercolesterolemia si hipertensiunea.

  • Apiterapeutice...

    Intr-o lume poluata, oamenii au tendinta de a se intoarce catre natura, insa putini cunosc proprietatile terapeutice ale produselor apicole: miere, polen, propolis, laptisor de matca, pastura si venin de albine. Produsele apicole sunt folosite inca din antichitate in prevenirea si combaterea unei game largi de afectiuni, ca si suplimente nutritive care compenseaza carentele de vitamine si minerale din alimentatie, in cosmetica, dar si ca resurse de prelungire a vietii. Spre deosebire de medicamentele clasice nu au efecte secundare asupra organismului. Produsele apicole reprezinta in esenta sinteza unor substante provenite din plantele din care albinele culeg nectar, polen si rasini, pe care le imbogatesc cu enzime, sporindu-le proprietatile terapeutice. Aplicatiile in medicina ale produselor apicole pe baza cercetarii stiintifice poarta denumirea de APITERAPIE. Produsele apicole sunt un izvor de sanatate, vitalitate si frumusete.

  • Ciuperci medicinale...

    BIO Ciuperci medicinale: Shiitake Maitake, Cordyceps, Chaga, Reishi, Agaricus - pulberi (pudre) organice - usor de consumat, facil de asimilat de catre organism

  • Kombucha bautura...

    Cel mai mare plus în cazul kombucha este reprezentat de varietatea de bacterii pe care le obții cu ajutorul acesteia, exact ca în cazul chefirului. Mai mult decât atât, este extrem de potrivită pentru vegani, care se îngrijesc de microflora lor intestinală, deoarece este unul dintre puținele produse vegetale fermentate, cu excepția verzei acre. Pentru ceilalți – gândește-te la kombucha ca la un remediu și un mod plăcut de a aduce o varietate de culturi vii la propria microfloră. Iar din câte știi – natura iubește diversitatea.

  • Macrobiotica japoneza...

    Originara din Japonia, principiul dietei macrobiotice este de a combina invataturile budismului Zen cu o dieta vegetariana in stil occidental. Pe langa lista de alimente permise, este recomandat un mod de viata care transcende stilul de viata, atitudinea si practicile dietetice. Cuvantul macrobiotic provine din limba greaca si inseamna "viata minunata" sau "viata lunga". Desi nu a fost dovedit stiintific, se presupune ca o dieta macrobiotica, ce contine alimente nutritive si sanatoase, poate proteja impotriva cancerului si a altor boli cronice.

  • Pulberi (pudre) BIO...

    Pulberi bio raw vegan vitaminizante, energizante, detoxifiante, alcalinizante. Pudre organice din fructe, ciuperci medicinale, nuci, seminte, alge, plante verzi

  • Produse BIO...

    Certificare Raw: Toate produsele sunt prelucrate la rece sau prelucrate sub temperatura de 42 ° C, fara nici o incalzire, gatit, pasteurizare, prajire sau coacere. Aceasta metoda de prelucrare asigura faptul ca valorile nutritive alimentare raman neatinse, pastrand esenta naturala si aroma ingredientelor. Sub temperatura de 42 ° C, toti nutrientii raman intacti si sunt cu usurinta absorbiti in digestie.

    Certificare Vegan: Toate produsele sunt fabricate din ingrediente pure din plante si absolut nimic nu este de origine animala.

  • Seminte pentru...

    Germenii sunt alimente vii, sursa superioara de vitaminele A, B-complex, C, D, E, G, H, K, U si de minerale. Se regasesc in ei calciu, magneziu, fosfor, potasiu, natriu, siliciu, seleniu, iod, toate naturale, adica cel mai usor de asimilat pentru organism. Chiar si consumul unei cantitati foarte mici de germeni, zilnic, ar fi de valoare nutritionala mare. In timpul germinarii continutul de substantele active, minerale si vitamine, precum si proteinele si enzimele, cresc semnificativ. Germenii sunt usor de cultivat, fiind un supliment ideal intr-o dieta echilibrata, mai ales in timpul sezonului racoros, cand alimentele naturale proaspete lipsesc. Stiati ca toti cei noua aminoacizi esentiali se regasesc in majoritatea germenilor? In plus, in unele seminte intr-o proportie ideala, perfecta pentru noi. Cercetatorii au demonstrat ca vitalitatea provine din seminte, acolo sunt ”ascunse” toate elementele nutritive de care au nevoie plantele. Aceste vitamine, minerale, enzime, hormoni, uleiuri volatile sunt denumite elemente vitale. Nutritionistii sunt de parere ca germenii lungesc viata daca sunt consumati cel putin de doua ori pe saptamana.

  • Sucuri verzi BIO...

    Sucurile verzi combinate cu diverse fructe sunt ideale pentru intarirea sistemului imunitar. Nutritionistul britanic Gillian McKeith sustine ca enzimele sunt extreme de importante pentru organism si ca fara ele am inceta sa mai existam. "Enzimele determina digestia, detoxifierea, imunitatea si toate celelalte procese metabolice si regeneratoare. Calitatea enzimelor noastre este reflectata in propriul nivel energetic si in vitalitatea noastra, iar in cazul în care avem o activitate scazuta a enzimelor, ne putem confrunta cu afectiuni destul de severe", afirma nutritionistul in cartea sa "Hrana vie pentru sanatate". Enzimele se gasesc doar in alimentele vii, adica in acele alimente nepreparate termic. Sucurile pe baza de legume, germeni de cereale si fructe sunt o sursa foarte buna de enzime.

  • Usturoi negru BIO...

    Usturoi negru BIO, fermentat, 100% natural. Usturoiul negru nu are gust înțepător  și nu provoacă miros neplăcut