Categorii

Producători

Lista produse dupa numele producatorului Alfaparf Milano

Alfaparf Milano este o gamă de cosmetice plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: de la culoare, formă, tratamente pentru par și styling, la o gamă de cosmetice naturale dedicată bărbaților. Toate create cu grijă și în acord cu principiile Alfaparf.

Cumpara cosmeticele profesionale Alfaparf Milano (pt ingrijire ca la salon la tine acasa) de pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Alfaparf Group este compania italiană de înfrumusețare numărul 1 în lume pentru sectorul profesional, întărită de experiența inegalabilă, construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial. Suntem prezenți în peste 100 de țări, cu 2.600 de angajați, 25 de filiale și 5 fabrici: Italia, Brazilia, Mexic, Venezuela și Argentina


Alfaparf Milano este o gamă de cosmetice plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: de la culoare, formă, tratamente pentru par și styling, la o gamă de cosmetice naturale dedicată bărbaților. Toate create cu grijă și în acord cu principiile Alfaparf.


Alfaparf Milano este o marcă multinațională fruntașă în ceea ce privește colorarea părului, îngrijirea acestuia, dar și în ceea ce privește produsele de styling profesionale, exclusiviste.


Nenumărate soluții propuse de gamele de tratament Alfaparf Milano, menite să satisfacă nevoile fiecărui scalp și tip de păr, pentru un păr cu aspect sănătos și radios de la rădăcină până la vârf.


- Vopsea Colour Precious Nature Alfaparf Milano - Culoarea perfectă cu cele mai bune ingrediente din bucătăria italiană.


Iubim culorile bune. Servicii de colorare permanentă pentru clienții care doresc un produs blând, fără amoniac, PPD și resorcinol, reconfortant pentru scalp fără a altera strălucirea culorii, părul moale și acoperirea în proporție de 100% a firelor albe. 53 de nuanțe în cinci familii de culori, pentru o experiență foarte plăcută la salon: texturi prețioase, arome îmbietoare, și rezultate extraordinare. Putere de deschidere până la 3 trepte. În tub de 60 ml cu activator extra cremos de 850 ml.


O formulă îmbogățită cu ingrediente naturale delicioase, specifice bucătăriei italienești. Lapte de orez cu proprietăți hrănitoare, zahăr pentru strălucire maximă și ingrediente naturale specifice pentru fiecare familie de culori. Fără Amoniac, PPD și Resorcinol.


Ingrijirea parului Precious Nature Alfaparf Milano - Produse delicate și irezistibile, bazate pe cele mai bune ingrediente din bucătăria italiană. „Bucătăria” este naturală, fără parafine, uleiuri minerale și coloranți sintetici. Gama a fost creată pentru a îngriji toate tipurile de păr. Avem meniul zilei pentru toate gusturile: păr vopsit, păr creț și ondulat, păr lung și drept, păr însetat și păr rebel. 5 meniuri Mediteraneene pentru o experiență senzorială pe care nu o poți rata.


Keratin Therapy Alfaparf Milano - Exprimă-ți stilul în siguranță. Datorită proprietăților sale protectoare, Keratin Therapy este sistemul complet și versatil pentru o coafură rezistentă, pentru toate gusturile. Lisse Design - Siguranță completă, performanță extraordinară. Tratament de netezire progresivă pe bază de cheratină. 5 produse pentru salon pentru toate nevoile de netezire și 5 produse de menținere pentru un păr neted pe durata de până la 3 luni, care lasă părul moale, mătăsos și strălucitor


Curl Design Tratament permanent pentru bucle lejere și onduleuri naturale, vegan. 3 produse cu o formulă ce poate fi personalizată pentru 2 servicii (Classic și Be Wavy), care intensifică mișcarea părului și individualitatea fiecărei cliente în parte


Semi di Lino Alfaparf Milano – Ingrijire si Tratament pentru păr menit să scoată la lumină frumusețea naturală a acestuia.


Semi di Lino este o gamă de tratament care menține aspectul sănătos al părului de la rădăcină până la vârf. Și mai strălucitor ca oricând. O gamă completă care vine în întâmpinarea nevoilor părului și scalpului, prin cele 7 sub-diviziuni de produse și servicii. Sublime, Diamond, Moisture și Reconstruction pentru tratamentul fibrei capilare. Volume și Curls, dedicate texturii părului. Scalp, o gamă variată pentru nevoile scalpului


Produse pt Styling Alfaparf Milano - Toate soluțiile pentru a veni în întâmpinarea provocărilor cărora părul le face față zilnic, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Orice poveste este o poveste despre stil. Stilul este protagonistul zilelor noastre. Style Stories este gama completă de produse care, pe lângă sfaturile prețioase ale stilistului, devin instrumentele perfecte pentru a aborda orice ocazie cu stilul ideal. Produse de pre-styling, produse pentru texturare, paste, geluri și fixative: douăzeci de produse și cinci trepte de fixare, pentru a spune povești de toate felurile.


Cumpara cosmeticele profesionale Alfaparf Milano (pt ingrijire ca la salon la tine acasa) de pe www.biorganicbubu.ro la preturi avantajoase - cu discount de 5-10%

Vezi mai mult
Pe pagina
Arata produsele in ordine crescatoare
Arata produsele in ordine crescatoare