GA1331

Produs nou

Ulei esential de menta piperata bio, alimentar 5ml Baldini

Lei 39.0

-5%

Lei 37.1

Pret Redus!

Ulei esential de menta piperata bio, alimentar 5ml Baldini

Ulei esential de menta piperata bio Baldini are un parfum proaspăt, pur, care vă limpezeste capul și vă crește capacitatea de concentrare atunci când sunteți epuizat mental și suprasolicitați. Menta bio are un puternic efect de răcire și, prin urmare, este răcoritoare și revigorantă. Mirosul revigorant și proaspăt este ideal pentru băuturi, salate și deserturi. Vara este deosebit de populara în cocktail-urile proaspete datorită efectului său de răcire și activare. Combinația cu ciocolată și mentă este prea bine cunoscută și oferă acel ceva sigur ca o glazură pe brioșele sau biscuiții de ciocolată! 

Tip de extracție: distilarea cu abur

Ingrediente: ulei de menta piperata*. *provine din agricultura ecologica

Utilizare: 1-2 picături de aromă organică Baldini pe 1 linguriță de miere pentru o infuzie de ceai aromat. Aromele organice Baldini sunt ideale și pentru condimentarea și aromarea sosurilor, deserturilor și produselor de patiserie.

Notificare bio Demeter: deoarece comercializăm produse ecologice, disponibilitatea materiilor prime este supusă fluctuațiilor naturale. Dacă, din cauza unor incidente care nu pot fi influențate, se poate produce doar o cantitate limitată de ulei Demeter și această cantitate este vândută înainte de următoarea recoltare, în aceste cazuri rare vom furniza produsul în calitate organică ca înlocuitor.

Vă rugăm să rețineți: nu utilizați uleiuri esențiale nediluate. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu intrați în ochi sau mucoase.

Cod: GA1331

Brand: BALDINI BIO BY TAOASIS

Reviews

Write a review

Ulei esential de menta piperata bio, alimentar 5ml Baldini

Ulei esential de menta piperata bio, alimentar 5ml Baldini

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: