GA1447

Produs nou

Solutie pentru curatat toaleta cu pin 750ml Ecover

Lei 27.5

-5%

Lei 26.1

Pret Redus!

Solutie pentru curatat toaleta cu pin 750ml Ecover

Solutie pentru curatat toaleta cu pin, produs ecologic pentru spalat si curatat certificat de catre ECOCERT GREENLIFE, dupa standardele ECOCERT. Produs pe baza de plante si ingrediente biodegradabile. Este o solutie cu aroma naturala de pin care ajutala indepartarea depunerilor de calcar si lasa un miros de prospetime.

Mod de folosire: se toarna solutie pe marginea toaletei se lasa sa actioneze 10 minute dupa care se clateste cu apa. Daca vasul de toaleta este foarte murdar se toarna solutie si se lasa sa actioneze peste noapte dupa care se clateste.

Ingrediente:<5%: surfactanți neionici, parfumuri (limonen). Altele: apă, acid citric, citrat de sodiu, gumă de xantan. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine natural

Fondata in 1979 de catre un grup de ecologisti cu scopul de a creea primul detergent de rufe fara fosfati, Ecover detine in prezent 35 de produse pe care le distribuie in 40 de tari.

Produsele Ecover ecologice pentru curatat sunt realizate din ingrediente pe baza de plante si minerale provenind din surse regenerabile. De asemenea, ele sunt biodegradabile si necesita mai putina energie pentru a le descompune (spre deosebire de produse petrochimice. Ecover si-a creat standarde inalte, iar in 2018 toate sticlele detergentilor pentru vase si maini au fost realizate 100% din plastic reciclabil.

Cod: GA1447

Brand: ECOVER BIO ESSENTIAL

Reviews

Write a review

Solutie pentru curatat toaleta cu pin 750ml Ecover

Solutie pentru curatat toaleta cu pin 750ml Ecover

30 other products in the same category: