BH1572

Produs nou

Ceai de noapte Sweet Dreams bio 15 plicuri Higher Living

Lei 20.5

-5%

Lei 19.5

Pret Redus!

Ceai de noapte Sweet Dreams bio 15 plicuri Higher Living

Amestec aromat de ceai de plante. Dacă vii acasă seara, dintr-o zi agitată, acest ceai este ideal pentru tine. Ingredientele aromate precum fenicul, menta, roinita, mușețel și lavandă au un efect calmant și relaxant. Infuziile Higher Living folosesc ingrediente de calitate crescute la cele mai înalte standarde organice.

Daca sunteti in cautarea inspiratiei din ceasca dumneavoastra, nu cautati mai departe de Higher Living. Infuzii ecologice cu gust vibrant si o forta interioara care sigur va vor ridica mintea, corpul si spiritul. Exista 23 de amestecuri bio delicioase din care puteti alege, oferindu-va o ceasca de ceai din plante cu totul mai proaspata, mai indrazneata si mai aromata. Si pentru ca fiecare dintre ele este ambalat cu cele mai bune ierburi organice 100% naturale si diferite, puteti fi sigur ca obtineti tot ce este mai bun din ceasca.

Preparare: Se toarnă 250 ml apă clocotită peste plicul de ceai și se lasă să se absoarbă timp de aproximativ 4-5 minute. Îndulciți-l cu miere sau zahăr după gust

Ingrediente: fenicul*, menta*, frunze de roiniță* (20%), mușețel* (18%), flori de tei*, lavandă (10%). *provin din agricultura ecologica

Higher Living, ceaiuri premium certificate bio englezesti, descopera traditia ceaiului. Gasesti aici toata gama de ceaiuri bio Higher Living. 45 ani de experienta pt un gust desavarsit in fiecare ceasca de ceai BIO Higher Living.

Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija pentru mediu fac din ceaiurile Higher Living alegerea perfecta.

Important de stiut: pliculetele folosite la ceaiurile Higher Living sunt netratate, se pot arunca in compost fiind biodegradabile. Cartonul folosit la fabricarea cutiilor este certificat FSC, iar hartia folosita la ambalarea individuala a pliculetelor de ceai provine din hartie reciclata. De asemenea, toata gama de ceaiuri Higher Living este creata dupa conceptul ZERO PLASTIC.

Cod: BH1572

Brand: HIGHER LIVING BIO

Reviews

Write a review

Ceai de noapte Sweet Dreams bio 15 plicuri Higher Living

Ceai de noapte Sweet Dreams bio 15 plicuri Higher Living

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: