GA1267

Produs nou

Inalbitor pentru rufe BIO 400g AlmaWin

Lei 21.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 20 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 18,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Inalbitor pentru rufe BIO 400g AlmaWin

Produsele de curățare AlmaWin vin cu cele mai bune rezultate si calitate în ceea ce privește protecția mediului, dermatologie și performanță. Ingredientele sunt blând alese și testate dermatologic. Bazele rețetelor sunt întotdeauna materii prime selectate din legume și minerale.

Înălbitorul de oxigen AlmaWin este ideal pentru o lenjerie albă strălucitoare dar și pt eliminarea petelor

Îngrijire de uz casnic / mașină: Cu inalbitorul AlmaWin curățați de asemenea canalele de scurgere si chiuvetele. Țevile blocate de reziduri si mirosurile neplacute dispar. 1 lingură (25 g) înălbitor în canalul de scurgere clătiți cu o ceașcă de apă fierbinte și lăsați să acționeze. Aplicarea regulata împiedică blocajul.

Utilizați AlmaWin înălbitor pentru curățarea igienică a mașinii dvs. de spălat și a mașinii de spălat vase. Pur și simplu 4 linguri (100g)

Caracteristici speciale: eficient de la 30° C

Ingrediente:>=15% <30% înălbitor pe bază de oxigen, <5% surfactanți neionici (surfactanți de zahăr vegetal), sifon, sifon, sulfat de sodiu, TAED (Activator de albire), citrat de sodiu. 96% din ingrediente sunt de origine naturală.

96% din ingrediente sunt de origine naturală

Produs certificat BIO Ecocert, Vegan, Green Brands

Vrei produse sanatoase din punct de vedere ecologic care curata cu adevarat?

Avem asta pentru tine! Produsele AlmaWin au o excelenta putere de spalare si curatare. Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor degradabile, combinata cu idei de produse inovatoare, are ca rezultat profilul unic si calitatea produselor AlmaWin.

Eco-concentratele sunt foarte economice in utilizare, protejeaza mediul si portofelul. Aducerea impreuna a compatibilitatii pielii, a ecologiei si a performantei este si ramane obiectivul AlmaWin.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

- nemodificat genetic

- fara conservanti sintetici

- fara clor

- fara fosfati

Cod: GA1267

Brand: ALMAWIN BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Inalbitor pentru rufe BIO 400g AlmaWin

Inalbitor pentru rufe BIO 400g AlmaWin

30 other products in the same category: