GA1274

Produs nou

Solutie universala pentru curatat casa bio 500ml AlmaWin

Lei 23.5

-5%

Lei 22.3

Pret Redus!

Solutie universala pentru curatat casa bio 500ml AlmaWin

Produsele de curățare AlmaWin vin cu cele mai bune rezultate si calitate în ceea ce privește protecția mediului, dermatologie și performanță. Ingredientele sunt blând alese și testate dermatologic. Bazele rețetelor sunt întotdeauna materii prime selectate din legume și minerale.

Solutia de curatare universala AlmaWin este produsul perfect pentru toate locurile ce necesita curatare in locuinte. Combinatia de agenti tensioactivi naturali in combinatie cu grasimile vegetale, confera un rezultat excelent la curatarea materialelor de piele. Agentul de curatare este foarte usor biodegradabil.

De asemenea, produsul este deosebit de potrivit pentru curatarea tuturor suprafetelor impermeabile cum ar fi blaturile, gresia, suprafetele din plastic, pragurile de ferestre, podelele de toate tipurile. Eco-concentratul de uz casnic AlmaWin a fost testat dermatologic cu succes de un institut de testare independent.

Ingrediente: Zaharuri, sulfat de alcool gras, etanol, acid lactic, sare de masa, soda, proteine de grau, ulei esential de lamaie* si ulei de eucalipt*, limonina, apa. *provin din agricultura ecologica

Produs certificat BIO Ecocert, Vegan, Green Brands

Vrei produse sanatoase din punct de vedere ecologic care curata cu adevarat?

Avem asta pentru tine! Produsele AlmaWin au o excelenta putere de spalare si curatare. Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor degradabile, combinata cu idei de produse inovatoare, are ca rezultat profilul unic si calitatea produselor AlmaWin.

Eco-concentratele sunt foarte economice in utilizare, protejeaza mediul si portofelul. Aducerea impreuna a compatibilitatii pielii, a ecologiei si a performantei este si ramane obiectivul AlmaWin.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

- nemodificat genetic

- fara conservanti sintetici

- fara clor

- fara fosfati

Cod: GA1274

Brand: ALMAWIN BIO

Reviews

Write a review

Solutie universala pentru curatat casa bio 500ml AlmaWin

Solutie universala pentru curatat casa bio 500ml AlmaWin

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: