GA1312

Produs nou

Ulei esential din arbore de ceai bio 5ml Primavera Life

Lei 47.5

-5%

Lei 45.1

Pret Redus!

Ulei esential din arbore de ceai bio 5ml Primavera Life

Arborele de ceai este un copac perenal și nu are nimic în comun cu tufișul de ceai (Camellia sinensis), ci este o plantă de mirt, care este originară din Australia. Printre cele peste 300 de soiuri Melaleuca, numai Melaleuca alternifolia produce un arbore de ceai sau ulei de arbore de ceai. În cazul ingredientelor, conținutul de cineol și terpinen-4-ol este mai presus de toate verificat și evaluat. În general, cu un conținut de cineole mai mic de 5% și un conținut de terpinen-4-ol de cel puțin 30%, există o calitate care combină prietenia pielii cu eficacitatea optimă.

Uleiul de arbore de ceai are un efect de curățare și revigorant. În mușcăturile și mâncărimile insectelor, oferă o ușurare rapidă și ajută la accelerarea decongestionării. Eficient în tratamentul cusururilor și cosurilor.

Uleiul esențial de Arbore de ceai (Tea Tree) este unul dintre cele mai renumite și folosite în aromaterapie, pe bună dreptate. Este un ulei cu numeroase proprietăți terapeutice, care poate fi folosit de la primele simptome într-o gamă largă de neplăceri: răceală, gripă, alergii, probleme ale pielii, susținerea sistemului imunitar, dezinfectarea aerului. Puține uleiuri îl egalează în potențialul lui antibacterian, antiviral și antifungic.

Arborele de ceai poate fi și un puternic susținător al sistemului imunitar datorită multiplelor lui proprietăți. Pentru sistemul respirator poate să aibă efecte expectorante, antispasmodice, decongestive. Este, cu siguranță, un ulei util în orice casă!

Este, de asemenea un puternic dezinfectant pentru aer, difuzați-l în încăperea în care se află oameni bolnavi și profitați de acțiunea lui antivirală. Arborele de ceai poate fi foarte util în lupta cu acneea și alte probleme ale pielii, având și acțiune antifungică.

Aplicație cosmetică pentru ingrijirea pielii: 1 picătură pur pe piele sau se amestecă max. 12 picături în 50 ml ulei de migdale ecologic

Caracteristici: parfum proaspat, verde, ierbos, condimentat. Efect revitalizant

Produs certificat NATRUE, produs vegan

Necesitatea / aplicarea: întărirea sistemului imunitar, anti-bacteriană, anti-virală, antiinflamatoare, analgezică, rece, somn linistit, dinți și maxilar

Denumirea botanică: Melaleuca alternifolia
Origine: Australia

Ingrediente: Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil* Org, Limonene**

*din agricultura ecologică certificate

**ingrediente naturale ale uleiului esential

Distilare cu abur 

Uleiurile esentiale Primavera sunt 100% naturale si autentice, obtinute direct din planta, nemodificata genetic. Nu se utilizeaza aditivi pt intensificarea aromelor sau conservare.

Uleiurile esentiale Primavera sunt de tip pur, adica ele contin doar uleiul din planta lor mama, nu au aditivi sintetici si nu sunt amestecate cu alte uleiuri. Acest lucru inseamna ca uleiurile Primavera nu sunt amestecate cu componente individuale izolate ale acelorasi uleiuri si astfel „ajustate” artificial la o calitate specifica.

Nu contin nici un parfum fabricat biotehnologic, care, potrivit legii, poate fi denumit „natural”.

Esentele pretioase Primavera provin exclusiv din frunze, flori, seminte, fructe, ramuri si radacini ale plantelor.

Cod: GA1312

Brand: PRIMAVERA LIFE

Reviews

Write a review

Ulei esential din arbore de ceai bio 5ml Primavera Life

Ulei esential din arbore de ceai bio 5ml Primavera Life

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: