BH1399

Produs nou

Ulei esential de cedru de Atlas bio 10ml Wooden Spoon

Lei 20.0

-5%

Lei 19.0

Pret Redus!

Ulei esential de cedru de Atlas bio 10ml Wooden Spoon

Ulei esential de cedru certificat 100% natural si organic. Uleiul esențial de cedru atlantic cu aroma sa bogată, lemnoasă, ușor dulce și picantă este cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice în întreaga lume a aromaterapiei.

Folosește-l și tu și bucură-te de multiplele lui beneficii: ajută susținerea unui sistem respirator sănătos, precum și a unui scalp sănătos, fără mătreață. Este, de asemenea, un favorit când vine vorba de concentrare și activitate intelectuală, inclusiv la copii, dar e util și dacă vrei să păstrezi insectele nedorite la distanță.

Cedrul Atlas poate să ofere rezultate spectaculoase în tratarea problemelor scalpului (căderea părului, mătreață, dermatită seboreică). Poate fi adăugat în uleiul de corp, ajutând pielea uscată, cu dermatită, eczeme, erupții. Poate fi folosit de către bărbați, adăugat într-o cremă aplicată după ras. În acest sens poate fi combinată cu immortelle, muşeţel, chiparos sau grepfruit.

Este un ulei prețios în caz de bronșită, congestie, tuse, fiind antiseptic, expectorant, mucolitic. În combinație cu uleiul esenţial de pin poate să susțină foarte bine sistemul respirator al persoanelor alergice la polen.

Tip de aroma: Lemnoase/de pamant

Nota de aroma: Mijloc

Extractie: Uleiul esential de lemn de cedru organic este extras din partea lemnoasa a plantei.

Ingrediente: 100% Ulei esential de Cedrus atlantica (Cedru)*

*Ingredient certificat organic

COSMOS ORGANIC certificat de Soil Association conform standardului COSMOS.

Sugestia noastra pentru un amestec cu acest ulei esential:

Amestecul „Fii Prezent”: 2 picaturi de lavanda + 2 picaturi de lemn de cedru + 1 picatura de tamaie + 1 picatura de paciuli

Atentionari: Nu utilizati nediluat. Pastrati-l in locuri racoroase si uscate. Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Cod: BH1399

Brand: Wooden Spoon Organic

Reviews

Write a review

Ulei esential de cedru de Atlas bio 10ml Wooden Spoon

Ulei esential de cedru de Atlas bio 10ml Wooden Spoon

30 other products in the same category: