BH1535

Produs nou

Ulei esential de Musetel Roman bio 5ml Wooden Spoon

Lei 141.5

-5%

Lei 134.4

Pret Redus!

Ulei esential de Musetel Roman bio 5ml Wooden Spoon

Ulei esential de Musetel Roman certificat 100% natural si organic. Gândiți-vă la o ceașcă caldă de ceai de mușețel după o zi lungă și rece. Aroma dulce, florală, ușor fructată de Mușetel te invită la momente de relaxare, de calm, asupra minții și corpului. Îngrijește eficient tenul matur, sensibil sau gras. Difuzat în încăpere, este eficient pentru calmarea copiilor sau a bebelușilor, îndepărtează senzația de oboseală, ajută la concentrare și ține la depărtare alergiile.

Diferenta intre uleiul esential de Musetel Roman si cel de Musetel German nu este legata de proprietatile acestora in mare parte ci de structura chimica. Uleiul de Musetel Roman contine esteri de aici culoarea sa mai pala si proprietatile antifungice, antiinflamatoare si antispastice recunoscute in timp ce Uleiul esential de Musetel German contine camazulena, aceasta ofera culoarea albastra uleiului si ofera proprietatile antiinflamatoare si antiinfectioase recunoscute. Ambele au proprietati de calmare a pielii, proprietati linistitoare asupra sistemului nervos, antiinflamatoare, benefice la nivel digestiv sau pentru alungarea insomniilor.

Uleiul Esențial de Mușețel este obținut prin distilarea florilor uscate, iar principala componentă cu efecte terapeutice este azulena, o substanță anti-inflamatoare eficientă, recomandată în vindecarea problemelor pielii.

Tip de aroma: Floral/Ierbos

Nota de aroma: Mijloc

Extractie: Uleiul esential de musetel roman bio este extras din floarea plantei.

Ingrediente: 100% Ulei esential de Anthemis nobilis (Musetel Roman)*. *Ingredient certificat organic

COSMOS ORGANIC certificat de Soil Association conform standardului COSMOS.

Sugestia noastra pentru un amestec cu acest ulei esential:

Somn linistit: 3 picaturi Lavanda + 2 picaturi Maghiran + 2 picaturi Musetel roman

Atentionari: Nu utilizati nediluat. Pastrati-l in locuri racoroase si uscate. Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Cod: BH15354

Brand: Wooden Spoon Organic

Reviews

Write a review

Ulei esential de Musetel Roman bio 5ml Wooden Spoon

Ulei esential de Musetel Roman bio 5ml Wooden Spoon

30 other products in the same category: