GA1181

Produs nou

Faina de porumb bio, fara gluten Demeter 500g Spielberger

Lei 17.5

-5%

Lei 16.6

Pret Redus!

Faina de porumb bio, fara gluten Demeter 500g Spielberger

Certificare FARA GLUTEN si Demeter.

Faina de porumb este deosebit de potrivită pentru pește sau legume pane și pentru coacerea painii. În plus, utilizați făina de porumb SPIELBERGER pentru tortilla, pentru ingrosare de sosuri sau ca bază pentru produse de patiserie fără gluten

Ingrediente: Faina de porumb. 100% agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1368

kcal: 323

grasimi: 2.8g

acizi grasi saturati: 0.4g

glucide: 66.3g

zaharuri: 1.3g

proteine: 8.7g

sare: <0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: soia

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1181

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Write a review

Faina de porumb bio, fara gluten Demeter 500g Spielberger

Faina de porumb bio, fara gluten Demeter 500g Spielberger

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: