GA1176

Produs nou

Faina de grau alba bio, tip 550 Demeter 1Kg Spielberger

Lei 16.0

-5%

Lei 15.2

Pret Redus!

Faina de grau alba bio, tip 550 Demeter 1Kg Spielberger

Măcinat din cel mai bun grâu organic Demeter, Spielberger faina de grau 550 este un produs de calitate. În moara proprie, boabele sunt ușor măcinate, iar bucatelele cu coajă sunt cernute cu atenție. Datorită proprietăților sale bune de coacere, făina de grâu 550 este deosebit de potrivită pentru produse de patiserie și deserturi, precum și pentru ingrosare la supe și sosuri.

Ingrediente: Faina de grau alba TIP 550. 100% agricultura ecologica Demeter

Valori nutritive:

kj: 1479

kcal: 349

grasimi: 1.1g

acizi grasi saturati: 0.2g

glucide: 72g

zaharuri: 1.1g

proteine: 10.6g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: grau

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1176

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Write a review

Faina de grau alba bio, tip 550 Demeter 1Kg Spielberger

Faina de grau alba bio, tip 550 Demeter 1Kg Spielberger

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: