GA1177

Produs nou

Faina de grau integrala bio Demeter 1Kg Spielberger

Lei 15.0

-5%

Lei 14.3

Pret Redus!

Faina de grau integrala bio Demeter 1Kg Spielberger

Grâul este cereala principala din care se face painea pentru ca are proprietăți excelente de coacere. Folosiți făină integrală de grâu SPIELBERGER pentru toate produsele de patiserie sănătoase, cum ar fi pâine, cozonac, prăjituri savuroase.

Cerealele sunt măcinate ușor în moara Spielberger într-un total de 16 treceri de măcinare, cernute și apoi în funcție de tipul de făină droit, amestecate. Această făină conține toate componentele valoroase ale cerealelor.

Ingrediente:Faina de grau integrala Demeter. 

100% agricultura ecologica biodinamica.

Valori nutritive:

kj: 1380

kcal: 327

grasimi: 2.1g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 59.7g

zaharuri: 0.6g

proteine: 12.1g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: grau

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1177

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2022-03-19
Calitate

Produse foarte eficiente. Recomand!

    Write your review!

    Write a review

    Faina de grau integrala bio Demeter 1Kg Spielberger

    Faina de grau integrala bio Demeter 1Kg Spielberger

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: