GA1228

Produs nou

Orez alb cu bob lung Thaibonnet BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 16.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 15,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Orez alb cu bob lung Thaibonnet BIO Demeter 500g Spielberger

Orezul cu bob lung SPIELBERGER Thaibonnet provine dintr-o proprietate Demeter din Piemont, în nordul Italiei. Conversia companiei la agricultura biodinamică a fost facuta cu mai mult de 25 de ani în urmă in colaborare cu Hans Spielberger. Instalația include, de asemenea, echipamente de curățare și echipamente care pot fi utilizate pentru a îndepărta și lustrui orezul.

Ingrediente:Orez alb cu bob lung Thaibonnet. 100% agricultura ecologica biodinamica   (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1460

kcal: 344

grasimi: 0.6g

acizi grasi saturati: 0.1g

glucide: 77.7g

zaharuri: 0.3g

proteine: 7.4g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1228

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Orez alb cu bob lung Thaibonnet BIO Demeter 500g Spielberger

Orez alb cu bob lung Thaibonnet BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: