GA1242

Produs nou

Seminte de in auriu BIO 400g Spielberger

Lei 15.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 14,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Seminte de in auriu BIO 400g Spielberger

Semințele de in sunt ceva mai mari decât semințele de susan, cu un înveliș tare, lucios și neted.

Există două tipuri principale de semințe: galben-aurii și maro. Indiferent de culoare, majoritatea varietăților au aceleași caracteristici și cantități de nutrienți. Semințele de in conțin atât fibre solubile cât și insolubile. Prezența lor ajută în constipație, deși dacă aceste semințe sunt consumate în cantitate mare fără suportul unei cantități adecvate de apă, poate avea efect contrar. Tot concentrația mare de fibre se crede a fi responsabilă cu reducerea colesterolului la adulți.

Consumul semințelor de in sprijină sistemul imunitar, oferind astfel unui copil o protecție importantă împotriva infecțiilor.

Ingrediente:seminte de in auriu*. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 1927

kcal: 461

grasimi: 30,9g

acizi grasi saturati: 3,0g

glucide: 2,0g

zaharuri: 1,6g

proteine: 24,4g

sare: 0,15g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: susan

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1242

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seminte de in auriu BIO 400g Spielberger

Seminte de in auriu BIO 400g Spielberger

30 other products in the same category: