SD372

Produs nou

Balsam pentru par uz frecvent, organic 200 ml Hairwonder

Lei 58.0

-5%

Lei 55.1

Pret Redus!

Balsam pentru par uz frecvent, organic 200 ml Hairwonder

Balsamul pentru uz frecvent Hairwonder este fara parabeni, confera stralucire, vitalitate si tratament firului de par. Ofera o senzatie placuta parului si pielii Dvs, conferind si o protectie maxima. Este doar rezultatul ingredientelor organice certificate. 99,35% din totalul ingredientelor au origine naturala si 11,1% provin din ferme organice.

Ingredientele certificate organic sunt: unt de Shea, ulei din samburi de Jojoba, ulei de Floarea-Soarelui, ulei de Menta, extract de frunze Roiboos, planta de ceai Camellia Sinensis, extract de frunza din Cassia Angustifolia, extract de Musetel, extract de frunza de Melissa, extract de radacina de Ginseng, extract de frunza de Rozmarin, extract de Hamei.

Uleiul de jojoba confera un surplus de stralucire, ingrijeste parul si asigura mentinerea culorii pe termen lung.

NU IRITA- testat si dovedit! NU contine sulfati, parabeni, PEG sau alte ingrediente sintetice. Produs complet biodegradabil. Cuvintele: curat, pur, sensibil, natural, organic, sanatos sunt intr-o relatie foarte stransa cu noua gama certificata Ecocert de Sampoane si Balsamuri naturale Hairwonder.

O serie remarcabila de sampoane cu efect de curatare blanda, ne-iritanta ce sunt 100% fara Lauryl si Laureth Sulfati si balsamuri puternic hranitoare si reparatoare pentru ingrijirea optima a parului.

NU CONTINE: Lauryl si Lauryl Sulfati, Coloranti, Parabeni, Ingrediente de origine animala.

SFAT: A se folosi in combinatie cu Sampon pentru par gras, Sampon pentru par normal si subtire sau Sampon antimatreata de la Hairwonder (Hennaplus).

INCI: Aqua, Glycerin**, Cetearyl alcohol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Butyrosperum parkii*, Helianthus annuus (sunflower) oil*, Sodium stearoyl glutamate, Betaine, Sucrose laurate, Hydrolyzed wheat protein, Sodium benzoate, Alcohol, Lecithin, Xanthan gum, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, Potassium sorbate, Limonene,Mentha piperita*, Aspalathus linearis (rooibos) extract*, Camellia sinensis leaf extract*, Cassia angustifolia leaf extract*, Chamomilla recutita flower extract*, Humulus lupulus (hops) cone extract*, Melissa officinalis leaf extract*, Panax ginseng (root) extract*. *ingredients from organic farming.

Cod: SD372

Brand: HAIRWONDER

Reviews

Write a review

Balsam pentru par uz frecvent, organic 200 ml Hairwonder

Balsam pentru par uz frecvent, organic 200 ml Hairwonder

30 other products in the same category: