Nou Reducere Detergent de vase lichid Sensitiv (fara parfum) 500ml Sodasan Mareste imaginea

GA830

Produs nou

Detergent de vase lichid Sensitiv (fara parfum) 500ml Sodasan

Lei 19.0

-10%

Lei 17.1

Detergent de vase lichid Sensitiv (fara parfum) 500ml Sodasan

Detergent lichid de vase „Sensitive” Sodasan, foarte eficient pentru spalare manuala. Are o putere mare de dizolvare a grasimilor, poate fi utilizat si pentru portelanurile si tacamurile foarte delicate si, datorita formulei sale usoare, este recomandat in mod special persoanelor cu pielea sensibila. Produs vegan certificat ecologic.

Are la baza doar surfactanti vegetali, nu lasa reziduuri de substante chimice pe vase si nu contine ingrediente petrochimice, coloranti sau conservanti. Surfactantii din zaharuri continuti, produsi din zahar, amidon si ulei de cocos, prezinta cele mai bune calitati in ceea ce priveste biodegradabilitatea, dupa sapun, curata foarte bine si in apa grea si sunt hipoalergenici.

CO2 Neutral – Sodasan finanteaza replantarea padurilor in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.

Compozitie: apa >30%, surfactanti neionici din zaharuri 15-30%, cocoyl alaninat, citrat, xantan, sare evaporata.100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

Dozare: circa 4ml la 10l apa (circa un jet la un set de vase), doza putand fi crescuta in cazul vaselor cu reziduuri dificil de inlaturat.

Fabricat în Germania

Cod: GA830

Brand: SODASAN

Reviews

Gradul de multumire 
2023-03-15
recomand

Foarte multumita - Foarte bine degreseaza. Si nu-mi usuca mainile. Multumesc pt recomandare

    Write your review!

    Write a review

    Detergent de vase lichid Sensitiv (fara parfum) 500ml Sodasan

    Detergent de vase lichid Sensitiv (fara parfum) 500ml Sodasan

    30 other products in the same category: