SD425

Produs nou

Ceai bio Beautiful Turmeric 16 plicuri Royal Green

Lei 21.0

-5%

Lei 20.0

Pret Redus!

Ceai bio Beautiful Turmeric 16 plicuri Royal Green

Ceai bio Beautiful Turmeric Royal Green (Infuzie de plante pe baza de turmeric, verbena, piper negru), fara arome adaugate.

Turmeric certificat ecologic cu piper negru. In 2008 fondatorul Royal Green s-a indragostit iremediabil de planta turmeric. Aceasta planta ayurvedicadin India iti incalzeste corpul, mintea si sufletul. Este regele condimentelor, iar alaturi de lamaiesi piper negru, una dintre cele mai protectoare ierburi. Cu fiecare inghititura, corpul tau va fi imbratisat de mireasma sa.

Contine 100% ingrediente ecologice: turmeric(49%), lemon verbena (31%), coaja de lamaie (15%) si piper negru (5%).

Preparare: Readuceti la viata aceste ingrediente ecologice puternice, facand o infuzie in apa proaspat fiarta la 100 grade C pentru 3-5 minute.

Despre ceaiurile si infuziile de plante Royal Green: Totul incepe cu selectarea celor mai bune plante si ierburi de pe tot globul, dezvoltare durabila fara utilizarea pesticidelor si recoltarea plantelorla timpul oportun. Bogate in aromesi ingrediente de calitate. Ceaiurile Royal Green si infuziile pe baza de plante sunt 100% certificate ecologic si pur si simplu delicioase.

Produs in Olanda

Cod: SD425

Brand: ROYAL GREEN BIO

Reviews

Write a review

Ceai bio Beautiful Turmeric 16 plicuri Royal Green

Ceai bio Beautiful Turmeric 16 plicuri Royal Green

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: