BH1000

Produs nou

Ulei de Baobab bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

Lei 53.5

-5%

Lei 50.8

Pret Redus!

Ulei de Baobab bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

Ulei de baobab bio, presat la rece. Promoveaza intinerirea celulelor pielii. Este un excelent hidratant si se mandreste cu productia de colagen. De asemenea, protejeaza pielea de amplitudinea temperaturii. Pastreaza aspectul mai tanar al pielii. Uleiul de Baobab este bogat în omega 3, omega 6, omega 9 , vitamina A, D, E , K , acid linoleic, acid oleic, acid malonic, acid palmitic, acid stearic

Dacă ești în căutarea unui ulei prețios cu efecte regenerante, cicatrizante, calmante, hrănitoare, potente, atunci Uleiul de Baobab este alegerea potrivită. Cu o compoziție bogată în vitamine și acizi grași, este excelent pentru pielea foarte uscată, crăpată, matură. Încorporat în șampoane, oferă părului uscat, creț, degradat, vopsit, cu tendință de cădere, o îngrijirea naturală, înfrumusețează și revitalizează rapid. Este faimos pentru capacitatea de a combate și preveni vergeturile, cercănele și cicatricile.

Stiati ca... Uleiul de Baobab este obținut prin presare la rece din semințe iar pulpa acestui fruct are o concentrație de 3 ori mai mare de Vitamina C în comparație cu fructul de portocală? Arborele de baobab este cunoscut și sub numele de Pomul Vieții, datorită fructelor sale foarte hrănitoare.

Ulei bio delicat, pentru utilizare zilnica. Potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Ingrediente: 100% Ulei din seminte de Adansonia Digitata (Baobab)*

*Ingrediente din agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de Soil Association conform standardului COSMOS.

Mod de utilizare: Aplicati cateva picaturi pe pielea curata si masati usor, lasati sa se absoarba.

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Cod: BH1000

Brand: Wooden Spoon Organic

Reviews

Write a review

Ulei de Baobab bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

Ulei de Baobab bio, presat la rece 30ml Wooden Spoon

30 other products in the same category: