MB346

Produs nou

Manusa de masaj din sisal si bumbac Croll & Denecke

Lei 52.0

-5%

Lei 49.4

Pret Redus!

Manusa de masaj din sisal si bumbac Croll & Denecke

MASAJ NATURAL – NOI DIMENSIUNI DE RELAXARE

Mâinile sunt cele mai importante instrumente ale unui masaj bun – ale noastre  sau ale maseurului. Însă cu ajutorul produselor naturale de masaj, precum perii, bureți și mănuși, sunt posibile și alte tehnici care ne permit să redescoperim experiența masajului.

CU AJUTORUL NATURII

Produsele de masaj de înaltă calitate din materiale naturale și regenerabile, cum ar fi sisalul, inul, lemnul și bumbacul, asigură o curățare profundă și o relaxare tonică. Indiferent dacă folosiți perii de masaj, bureți, mănuși sau benzi, relaxarea este garantată grație rafinatelor produse de masaj naturale.

Mănușa de masaj de la Croll & Denecke are o parte din fibre naturale de sisal și o parte din bumbac. Se poate folosi pentru masaj uscat sau umed.

- stimulează şi revigorează circulaţia sangvină
- pentru o piele fermă şi fină – combate celulita
- produs natural pentru masaj uscat sau sub apă

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate în adâncurile mării. Acolo, la 40 de metri sub suprafața apei, cresc bureții naturali – un adevărat miracol al naturii. Cu textura lor asemănătoare mătăsii, sunt durabili, versatili și foarte blânzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke începe cu fascinația pentru aceste creaturi vii.

În 1897, Gustav Croll și Theodor Denecke au decis să importe bureți naturali bruți din Mediterana grecească la Bremen și să-i rafineze manual. Astăzi întreg procesul încă are loc  –  iar între timp compania și-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile și pe cele de uz casnic. Peter, Nina și Sara Hankiewicz, sunt a treia și respectiv a patra generație a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de îngrijire a pielii și a corpului, realizate cu bună credință și în armonie cu natura.

Cod: MB346

Brand: CROLL & DENECKE

Reviews

Write a review

Manusa de masaj din sisal si bumbac Croll & Denecke

Manusa de masaj din sisal si bumbac Croll & Denecke

24 other products in the same category: