MB365

Produs nou

Burete din viscoza si sisal pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Lei 23.0

-5%

Lei 21.9

Pret Redus!

Burete din viscoza si sisal pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și e valabil și pentru casele noastre. Iar dacă mai sunt și utile, ne populăm spațiul cu energie bună și mici bucurii. Este cazul accesoriilor de uz casnic de la Croll & Denecke, o plăcere de folosit, dar și de privit.

Bureți sustenabili din viscoză. Partea aspră, non-abrazivă, este realizată din fibre naturale de sisal și PET reciclat. Sunt ideali și pentru spălarea delicată a sticlei, oțelului inoxidabil sau a suprafețelor. Se pot curăța în mașina de spălat la o temperatură de 60 grade.

Set cu 2 bucăți.

Dimensiune: 13 x 8 x 5 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate în adâncurile mării. Acolo, la 40 de metri sub suprafața apei, cresc bureții naturali – un adevărat miracol al naturii. Cu textura lor asemănătoare mătăsii, sunt durabili, versatili și foarte blânzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke începe cu fascinația pentru aceste creaturi vii.

În 1897, Gustav Croll și Theodor Denecke au decis să importe bureți naturali bruți din Mediterana grecească la Bremen și să-i rafineze manual. Astăzi întreg procesul încă are loc  –  iar între timp compania și-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile și pe cele de uz casnic. Peter, Nina și Sara Hankiewicz, sunt a treia și respectiv a patra generație a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de îngrijire a pielii și a corpului, realizate cu bună credință și în armonie cu natura.

Cod: MB365

Brand: CROLL & DENECKE

Reviews

Write a review

Burete din viscoza si sisal pentru vase 2 buc Croll & Denecke

Burete din viscoza si sisal pentru vase 2 buc Croll & Denecke

30 other products in the same category: