BH719

Produs nou

Apiphen api spray de gat pentru copii si adulti 30ml Phenalex

Lei 20.5

-8%

Lei 18.9

Pret Redus!

Apiphen api spray de gat pentru copii si adulti 30ml Phenalex

Apiphen api spray de gat contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract din frunze de Salvie si sare de mare purificata.

Componentele bioactive din extractul apos de propolis si extractul de Salvie protejeaza caile respiratorii superioare alaturi de actiunea benefica a sarii de mare si a mierii poliflore.

Salvia (Salvia officinalis L.) Are o compozitie chimica complexa bogata in antioxidanti de tipul salviatanin,acizi fenolici:rosmarinic, cafeic, clorogenic, ferulic si galic, flavonoizi. Pe langa acestea contine vitaminaB1 si C, saruri de potasiu, rezine.* Datorita compozitiei chimice, extractele din salvie au proprietati coleretice, carminative, antibacteriene, fungicide si antivirale.

Sarea de mare are proprietati terapeutice apreciate de secole. Acesta se obtine prin evaporarea apei de mare. Este bogata in minerale precum sodiu, potasiu, iod, fier, magneziu, zinc. Prin prepararea unei solutii hipertone, acesta ajuta prin osmoza la diminuarea inflamarii gatului, avand si efect bactericid.

Api spray de gat se utilizeaza in cazul amigdalitelor, inflamarii gatului insotit de dureri(rosu in gat) prin pulverizare a 2-3 pufuri de 3 ori pe zi sau la nevoie.

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la produsele apicole.

Cod: BH719

Brand: PHENALEX ROMANIA

Reviews

Gradul de multumire 
2017-12-01
Bravo

este exact ce cautam, foarte bun, calitate excelenta, promptitudine si seriozitate revin cu o comanda cat de curand ;)

  Write your review!

  Write a review

  Apiphen api spray de gat pentru copii si adulti 30ml Phenalex

  Apiphen api spray de gat pentru copii si adulti 30ml Phenalex

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: