RX697

Produs nou

L-Tyrosine (sustinerea glandei tiroide) 500mg 50 capsule vegetale Solaray

Lei 79.5

-5%

Lei 75.5

Pret Redus!

L-Tyrosine (sustinerea glandei tiroide) 500mg 50 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar L-Tyrosine 500mg, Solaray, 50 capsule vegetale, aminoacid ce sustine buna functionare a glandei tiroide

- Aminoacid neesential, precursor al hormonilor tiroidieni cu rol in buna functionare a glandei tiroide.

- contine L-tirozina, obtinuta prin fermentatie bacteriana, 500mg/capsula

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

- ajunge pana la 50 de zile de administrare

L-tirozina este un aminoacid aromatic neesential (este sintetizat in organismul uman) folosit de organism in sinteza proteinelor. Totodata, in celulele dopaminergice de la nivel cerebral, tirozina este implicata in sinteza dopaminei, aceasta din urma fiind apoi convertita in alte catecolamine, precum noradrenalina si adrenalina.

La nivelul tiroidei, din L-tirozina si iod se sintetizeaza hormonii tiroidieni, iar la nivelul glandelor suprarenale aceasta este convertita in adrenalina.

Exista, totusi, situatii in care organismul nu poate sintetiza necesarul de tirozina din fenilalanina din diferite motive, precum: prezenta anticorpilor antitirozin hidroxilaza, anumite manifestari hepatice sau lipsa enzimei fenilalanin-hidroxilaza.

Supliment alimentar L-Tyrosine 500mg, Solaray contribuie la:

- sustinerea functiilor glandei tiroide, prin:

» suport in reducerea manifestarilor asociate unei activitati scazute a tiroidei (de ex.: cresterea ponderala, fragilitatea parului si a unghiilor, contracturi musculare involuntare, intoleranta la frig)

- mentinerea nivelului normal al tirozinei

- sustinerea functiilor glandelor suprarenale, prin:

» sustinerea organismului in fata factorilor de stres (mentine vitalitatea, energia musculara si capacitatea de reactie)

- favorizarea functiilor sexuale si a libidoului si ofera suport in limitarea manifestarilor menstruale, prin:

» mentinerea nivelurilor normale de progesteron si testosteron

- sustinerea functiilor cerebrale (la nivel cerebral L-tirozina este convertita in dopamina, noradrenalina si adrenalina, care mentin sanatatea neuronilor dopaminergici), prin:

» mentinerea capacitatii de concentrare si invatare (sustine atentia, motivarea, energia si capacitatea de decizie)

» suport in reducerea manifestarilor precum oboseala si somnolenta din timpul zilei

» favorizarea mobilitatii (ofera suport in reducerea tremorului si a rigiditatii articulare)

- mentinerea culorii naturale a parului si a pielii; sustine vederea; ofera suport in manifestarile asociate procesului de imbatranire si in manifestarile cutanate asociate actiunii radiatiilor ultraviolete (L-tirozina este convertita in melanina, pigment inchis la culoare prezent in piele, par si in membranele ochiului)

Compozitie (Per 1 capsula): L-Tirozina 500 mg

Administrare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: A nu se utiliza de catre persoanele carora li se administreaza medicamente antidepresive - inhibitori MAO.

Cod: RX697

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

L-Tyrosine (sustinerea glandei tiroide) 500mg 50 capsule vegetale Solaray

L-Tyrosine (sustinerea glandei tiroide) 500mg 50 capsule vegetale Solaray

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

23 other products in the same category: