GA1450

Produs nou

Cafea Solea Espresso macinata decofeinizata bio 250g Lebensbaum

Lei 50.5

-5%

Lei 48.0

Pret Redus!

Cafea Solea Espresso macinata decofeinizata bio 250g Lebensbaum

Rafinați-vă cafeaua cu lapte, frisca sau zahăr!

Lebensbaum Solea Espresso este o cafea bio decofeinizata. Pentru cappuccino sau latte macchiato. Espresso elegant, blând și aromat. Pentru Solea Espresso decofeinizat, se folosesc boabe Arabica din zonele înalte din America de Sud și America Centrală. Acolo, in asa numitele "Paduri de Cafea", protejate de umbra copacilor, boabele se coc incet si-si dezvolta astfel intreaga aroma unica.

Lebensbaum - Copacul Vietii ... probabil cu cea mai sanatoasa dintre cafele! O cafea exceptionala, de inalta tinuta careia nu-i sta prea bine in rafturile supermarket-urilor dar se simte in largul ei garnisind boutique-urile si cafenelele indreptate catre multa calitate si mai putin marketing. Dulapiorul Dumneavoastra de cafea sau coloniale tanjeste dupa ea! In nici o varianta, ea nu va va dezamagi! Dedicata exclusiv finilor degustatori si fiind total lipsita de adaosuri potentatoare si conservanti de aroma, ea este intru totul certificata Bio si obtinuta numai prin comert Fair Trade...

Aroma ei suava se potriveste mai ales pentru prepararea cafelei clasice blande sau a tuturor celorlalte specialitati pentru cei care doresc o bautura mai putin excitanta insa fara Rabat la adresa calitatii, aromei si gustului.

Ingrediente: Cafea prăjită decofeinizată și măcinată din agricultura ecologica.

Prajita si finisata in Germania doar intr-un singur Prajitor cu Tambur al unei mici prajitorii ce are o experienta de peste 75 de ani in finisarea sortimentelor nobile de cafea.

Cod: GA1450

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Gradul de multumire 
2018-04-11
Foarte buni

Livrare prompta. Calitate produse foarte buna

  Write your review!

  Write a review

  Cafea Solea Espresso macinata decofeinizata bio 250g Lebensbaum

  Cafea Solea Espresso macinata decofeinizata bio 250g Lebensbaum

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  9 other products in the same category: