GA1414

Produs nou

Cafea macinata Gourmet decofeinizata bio 250g Lebensbaum

Lei 51.5

-5%

Lei 48.9

Pret Redus!

Cafea macinata Gourmet decofeinizata bio 250g Lebensbaum

Cafea Lebensbaum Gourmet, măcinată decofeinizată. Cafea naturală blândă și armonioasă. Bio Lebensbaum Cafea macinata decofeinizata Gourmet extrem de sanatoasa, cu gust aromat dar bland. 100% Bio-Arabica! In constructia ei am folosit exclusiv boabe de Arabica Bio, culese manual din podisurile inalte din Mexic, Peru si Uganda. Acolo, in asa numitele "Paduri de Cafea", protejate de umbra copacilor, boabele se coc incet si-si dezvolta astfel intreaga aroma unica.

Lebensbaum - Copacul Vietii ... probabil cu cea mai sanatoasa dintre cafele! O cafea exceptionala, de inalta tinuta careia nu-i sta prea bine in rafturile supermarket-urilor dar se simte in largul ei garnisind boutique-urile si cafenelele indreptate catre multa calitate si mai putin marketing. Dulapiorul Dumneavoastra de cafea sau coloniale tanjeste dupa ea! In nici o varianta, ea nu va va dezamagi! Dedicata exclusiv finilor degustatori si fiind total lipsita de adaosuri potentatoare si conservanti de aroma, ea este intru totul certificata Bio si obtinuta numai prin comert Fair Trade...

Ideala pentru Filtru de cafea si Presa franceza. Gust usor. Aroma ei suava se potriveste mai ales pentru prepararea cafelei clasice blande sau a tuturor celorlalte specialitati pentru cei care doresc o bautura mai putin excitanta insa fara Rabat la adresa calitatii, aromei si gustului.

Ingrediente: cafea 100% Bio-Arabica de cea mai inalta calitate, culeasa manual din asa numitele “Paduri de Cafea” de pe platouri inalte din Mexic, Peru si Uganda. Prajita si finisata in Germania doar intr-un singur Prajitor cu Tambur al unei mici prajitorii ce are o experienta de peste 75 de ani in finisarea sortimentelor nobile de cafea.

Cod: GA1414

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
foarte ok

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

  Write your review!

  Write a review

  Cafea macinata Gourmet decofeinizata bio 250g Lebensbaum

  Cafea macinata Gourmet decofeinizata bio 250g Lebensbaum

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  9 other products in the same category: