BH940

Produs nou

Suc de noni tahitian bio 1000ml Raab Vitalfood

Lei 152.0

-5%

Lei 144.4

Pret Redus!

Suc de noni tahitian bio 1000ml Raab Vitalfood

Suc ecologic din fructe de noni - Morinda citrifolia - din Tahiti. Plin de vitamine si minerale, potrivit pentru toate varstele.

Sucul de noni este bogat în vitamina C și antioxidanți care fortifică sistemul imunitar și protejează organismul de efectele stresului oxidativ. Îmbunătățește rezistența la efort fizic (anduranța) și este un bun adaptogen. Conferă vitalitate, bună dispoziție și ajută la reglarea somnului.

Simptomele neplacute ale sindromului premenstrual sunt tratate cu succes de catre sucul de noni. In perioada premenstruala nivelul de serotonina din sange este foarte scazut, fapt ce cauzeaza neplacutele dureri premestruale si menstruale iar sucul de noni cotine din plin acest element, inlaturand cu succes efectele negative si starile chinuitoare.

Pentru a preveni aceste efecte se consuma cu cel putin 5 zile inainte de perioada menstruala , cate 2-3 linguri de extract. Rezultatele sunt foarte rapide si atat de evidente incat nu va fi nevoie de nici un medicament pentru inlaturarea durerilor.

Sucul de noni calmeaza in mod eficient toate tipurile de dureri. Este recomandat si impotriva migrenelor si durerilor de cap, provocate de problemele de vedere. Astfel, vitamina A din noni imbunatateste vederea iar antioxidantii reduc nivelul radicalilor liberi, care sunt responsabili intr-o oarecare masura de problemele de la nivelul ochilor.

Fructul noni este recomandat si in problemele legate de caderea parului. Acesta contine 18 aminoacizi, ce stimuleaza productia de oxid nitric, adica elementul vital in cresterea sanatoasa si viguroasa a podoabei capilare. Asadar, secretul unui par frumos este consumul a 3-5 lingurite extract noni pe zi.

Datorita proprietatilor sale energizante, revitalizante, noni este recomandat atat studentilor deoarece stimuleaza invatarea si memoria cat si functionarilor, directorilor, in perioadele stresante, incarcate, pentru restabilirea unei stari de echilibru.

Ingrediente: 100% suc de noni*. *din agricultura ecologica

Mod de administrare: 30ml pe zi, de preferat cu 15 minute inainte de masa. A se agita inainte de folosire.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 65 kj / 15 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 2.5g din care zaharuri 2.5g
Fibre: <0.5g
Proteine: 0.5g
Saruri: <0.01g

Fabricat in Germania

Produs certificat ecologic

Cod: BH940

Brand: RAAB VITALFOOD BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2023-03-28
bio bunatati

Ma declar multumita de produse si de buna interactiune cu fata care mi-a confirmat comanda. Imi place ceea ce vad pe site si descrierea produselor

    Write your review!

    Write a review

    Suc de noni tahitian bio 1000ml Raab Vitalfood

    Suc de noni tahitian bio 1000ml Raab Vitalfood

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: