OB337

Produs nou

Tampoane din bumbac bio cu aplicator, super 16 buc Natracare

Lei 41.5

-5%

Lei 39.4

Pret Redus!

Tampoane din bumbac bio cu aplicator, super 16 buc Natracare

100% bumbac, Tampoanele Super Natracare cu aplicator sunt certificate organic Soil Association. Albire fara clor. Biodegradabile. Aplicatorul din carton cu forma rotunjita si forma de petale ajuta la o insertie mai usoara si comfortabila a tamponului.

Toate produsele Natracare:

- sunt in totalitate fara clor: inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena

- nu sunt testate pe animale

- sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%)

- nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din

petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Natracare NU foloseste POLIACRILAT deoarece:

- Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne si scutecele de copii, conventionale, precum si cateva marci "asa zise naturale", folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor.

- Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi.

- In afara de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii, iar in cazul bebelusilor pot contribui la declansarea astmului.

Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Cod: OB337

Brand: Natracare

Reviews

Write a review

Tampoane din bumbac bio cu aplicator, super 16 buc Natracare

Tampoane din bumbac bio cu aplicator, super 16 buc Natracare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

16 other products in the same category: